Esmaakdag
[bilinmeyen] emdıkce artar cogalır ınsallah 2 gune bıde dus yapın benım sutum dus yapınca ınmıstı
Deletedmom434
[bilinmeyen] bebeğim bende 6 günlük anayım🙈 bol bol su tüket,rezeneli kimyon çayı iç hem bebişinde gaz olmasını azaltıyor,yeşillik ye birde bol bol hastaneden çıkmadan doktorum sütün fışkırsın istiyorsan humana çay al demişti ama bunları yaptıkça gerek kalmadı,ha birde sıcak duşta göğüslerine masaj yap
Benay
[bilinmeyen] şerbetli su iç canım hoşaf gibi eğer onu yapamazsan kaynar suya biraz şeker at tatlı olsun iç yengem sezeryan olmuştu ablam şerbet içirdi hergün banyo yaptırdı yengemin 3. Günde indi sütü promalt diye bir içecek varmış onu da çok övüyorlar bir dene istersen
tugbaarya
Bende aynı durumdan muzdarip bir anneyim benimkide tutuyor ama emmiyor emsede nadir ve saatlerce ense bile süt yok sayarak veriyorum mama takviyesi yapıyorum . Süt de Şaginca 20 CC yok :(((((( bende süt artırsın diye reflü ilacı var bir tane yan etkisi süt artırması onu kullaniyordum . Ama artık oda fayda etmiyor çok bunalımda yım bende. Siz mama kullandığınız için az da olsa su veriyorsunuz bebeğinize ve o damla hakkında bilgi verir misiniz ha bu arada sagmada yada emzirmesi önce sıcak uygulayın masajla birlikte Azda olsa ise yarıyor belki sizde daha çok etki eder lahana yaprağı diyorlar birde ark denedi fayda etti demisti
Humus
[bilinmeyen] biberonla vermesen daha iyi canm. Ben werdm benm mememi reddetdi binzman snra. İlk baslarda emzik biberon mememi aliyordu. Snradan memeyle biberon ayni gelmeyince beni birakti. Snra siringayla wererek tekrar memeye dondurdum. Kilosu artiyorsa kaka yapiyorsa diyuyordur merak etme. Doktorunla konusursun ona gore mama baslatiyorlarmis ama sutun yeter die dusunuyorum bnde bazen tereddut ediyorum. Duzenli beslenmeye cakisiyorm
Ecece
[bilinmeyen] canım daha yeni bu çok normal dua etki memeyi reddetmiyo anne sütündende faydalanıyo memeyi hiç almayanlar emme refleksi gelişmemiş bebekler var bebeği aç bırakmaksanta mamayla takviye yapman çok iyi Sütünde emdikçe yenilenir artar Allah’ın izniyle yavaş yavaş sütün dahada artar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Deletedmom434
[bilinmeyen] bir dene kuzum belki yararlı olur
Hazal77
[bilinmeyen] bnm ablamında sütü yoktu kaynatılmış suyu bir torbaya koyuyordu, göğsünün üstüne bırakıyordu 4-5 defa yaptı artık sütü geliyordu , bide çayı çok içiyordu bol şekerli çay yapıp içiyordu sütü bol geliyordu 😊
Esmaakdag
[bilinmeyen] tam gun bı deneyın bakalım bı doktr bana ıkı gune dus yap demıstı yaptm dedınıde Sımdı ıyız sıcak kompleks de uygula ama en ıyısı dus canım bende oyleydım