Tugraseda Ya çok erken değil mi bu sertleşmeler için. İlk hamileliğimde son aylarda yaşardım bu durumu top gibi bi yumru sertlik oluşurdu. Şu aralar gece gündüz yaşıyorum bu durumu sizinde varmı benle aynı haftalarda olup kasılması olan
Ginger_ Tugraseda muhtemelen kasılma değildir canım benim de o haftalarda karnım öyle tas gibiydi meğerse yediklerim yüzündenmiş karbonhidrat tatlı çok yiyince öyle oldum şimdi diyete başladım şeker çıkınca karnım indi yediklerine biraz dikkat et derim ben
Minis122 Tugraseda bebek toplaniyor benimde oleydi suan 26 jaftalihim. Dasa sık oluyor ama.agri vesayre olmazsa normalmis
Tugraseda Ginger_ o kadar dikkat ediyorumki yediğime içtiğime karbonhidrat adına vücuduma giren tek sey tüm gün boyu sabahları iki dilim tam buğday ekmeği. 18+2yim daha 1 kilo 300 gr almışım. 55.4 üm suan kilomda zayıf yani. Korktm kasılmadır diye
Tugraseda Minis122 ağrı yok allahtan bir anda semsert oluyo top gibi ilk gebeliğimde doktor yalancı kasılma demişti bu durum için. Ama o zaman son ahylar oluyodu simdi daha cok erken diye korktm
Minis122 Tugraseda bu haftalarda kasılma olmuyor cnm. Bebek toplandigi icin bintatafa baski yapiyor o yuzden oluyor suna benimde ayni sık sık toplaniyor bel agrimda vardi acabami deyip.korktum.ama 4 5 gundr. Devam ediyor olsa diyorum bisi olurdu illaki