Nurarslan Gokcedeniz 6 7 8 haftalar icinde aldiginiz ilk ultrason fotosuna bakiyolar.bebek sag tarafa yakinsa kiz sol tarafa yakinsa erkekmis.karindada bebek solda ise kizmis.birde ilk hareketleri kasikta hissederseniz kiz gobege yakin kisimda olursa hareket erkek olurmus🙈😍💞fizik yapisina gelince.. hem kiz hem erkek annesiyim ve zayif oldugum icin her hamileligimde sivri ve sadece gobekten kilo aldim.oyuzden ona takilmayin.suan 3.hamileyim 23haftam ve 56kiloyum.herkes bna hamileligi cok yakistiriyor😊kizimdada oglumdada 1tane sivilcen olmadi cildim hep bebek gibiydi.fakat kiz annelerinin gögsü daha hassas oluyor ve cok buyuyor😊birde kiz bebekte sacta kizillik oluyor.benim sari oldugu icin kolay farkediyorum😊3cocuk annesi olarak tecrubelerim boyle insallah yardimci olabilirim💞💞
Esa Olmuyo canım 😂 kız olunca göbek yayvan kalçalardan kilo alınır erkek olunca sivri olur derler benim kız 30. haftadayim hiç öyle yayvan değil kalçalardanda kilo almadım zaten olması gerekenden fazla kilo alınırsa ister istemez kalçalar dolgunlasir ve son aylarda da göbek zaten sivrileşir ve kız bebek annenin güzelliğini alır sivilce leke falan olur derler bende hiçbiri olmadı tam tersine dahada puruzsuzlesti bu yapıdan yapıya değişiyo en önemliside hormonlar ve kullanılan ilaçlar batıldan başka bişey değil yani 😊
semabrcn kese fotografı yuvarlaksa kız fasulye gibi yayvansa erkek derler bana çok erken haftalarda yaşlı biri erkek dedi keseye bakıp doğru çıktı ama tabi eski gelenekler bunlar.
Downtowngirl Zaten 50 -50 yani kim ne derse desin tuzlusu şekerlisi yok sivri karın vs alakası yok yani, ya tutarsa iite ☺ Ben tuzlu aşerdim hep kimi kız dedi kimi oğlan dedi çok bir olasılık yok yani sürpriz çıkacak
humaninannesi61 Benim bebeğim kız ama bana hep erkek belirtileri verdi. Yüzüm güzelleşti , karnım sivri hiç yayılmadı , öğrendiğimde sağdaydı , hep tatlı yedim , kilomda fazla değil😂 Anlayacağın hepsinde tutmuyor😍😂