Mimim 3 Mayıs sabah 8 doğumum olacak ilk gebelik olduğu için istemsiz heyecanlıyım biraz dertleşir bilgi paylaşımı yaparsak süper olacak 🌺
Aryast Mimim benim de yarın sabah olacak, biraz da normal vaktinden erken ve ani olacağı için korkularım var. Hepimiz için güzel şeyler olur umarım 🥺🙏💕
motherisbackk Mimim benim doğumumda 5 mayısta sabah. Streslendim çok ve geçmiyor stres aslaa kafam boş kalmasın diye uğraşıyorum ama yokk düşünmekten alıkoyamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍
Hurmuz16 Mimim benimde 3 Mayıs sabah 8de yatış olucak inşallah benim 2 ci sezeryanım ama bunda daha çok heyecanlıyım stresliyim birazda korku var açıkçası içimde ama bakalım nasıl olucak
Fts-fts11 motherisbackk bende senin gibiyim 5 Mayıs korkmuyorum doğumdan ama elime bir canlı verilecek acaba ona yetecek miyim ben bakmak istiyorum kimseye vermek istemiyorum
Ezzzgiii Mimim benim de bu sabah inşallah hepimiz çabucak dogururuz kavuşuruz bebeklerimize Allah yardımcımız olsun 🙏🙏
Hurmuz16 Mimim evet ya heyecan korku çok daha başladı binyandan hüzün evde bi kızımı bırakıp gidicem Allah hepimize yardım etsin
Ezzzgiii babykeles1 çok teşekkürler herşey çok güzeldi suni sancı güzel hidiyordu birden kalbi yavaşladı hemen sezeryana aldılar ama şimdi yanımda miniğim şükür kuveze girmedi
Yasminkrc Ezzzgiii hayirli ugurku olsun canim saglikla büyüt insallah💜 nasil gecti sezeryan spinal mi oldun