As06 Kızlar 39 haftadayım bebek 4 kılo cıkaramazsan sezeryan a donerim dedi yatısım yapıldı suan soktayım
Sinmn As06 gönlünüzü ferah tutun.. benim oğlum 4.200 doğdu, olmayacak diye şartlamayın kendinizi.. hakkınızda hayırlısı neyse, hangisi sağlıklı olacaksa o olsun ☺️ Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Benanneyim As06 ne demek çıkaramazsan dönerim sezeryana. Doktorun böyle bir şey demeye hakkı yok. Sana çıkaramazsan demek yerine bi tarafım yemiyor kilolu çocuk doğurtmaya diyememiş sanırım açıkca. Kendine acı çektirip sancı çekip şakın sezeryana dönme Canım en zoru da o.iki taraftan yıpranacaksın
Busratye As06 herşey çok güzel olacak inşallah içinizi ferah tutun normali deneyin olmazsa sezeryan olur iki türlüde bebeğinize kavuşacaksınız . Herşey çok güzel olacakk
Hgemr Önemli olan bebeğinizin sağlığı ve sizin sağlığınız öncelikle buna odaklanın,doğum şekli ne olursa olsun hayırla ve sağlıkla kucağınıza almanız. Kiloda da yanılma payı olabiliyor,belki beklediğinizden rahat bir doğum gerçekleşecek şu anda doğumunuza ve bebeğinize odaklanıp korkularınızı yenin. Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bil hayr okuyun. Rabbim kolaylaştırsın inşallah.
Benanneyim Sakin ol sakin karar ver. Bebeğin ve sen önemlisin doktor bir aracı herşey senin elinde onu takma.
Benanneyim As06 As06 anladığım kadarı ile seni suni sancı ile doğurtacak ve bebek kanalda değil. Ben kendi sancın ile Doğumun var yatışın oldu anladım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun
Sinmn As06 evet normal.. sancım yoktu suni sancı verildi bana da.. açılma olmasa sezaryen olacaktım.. kısmetimizde normal varmış oldu, ama olmasaydı da önemli olan bebeğimin sağlıkla doğmasıydı.. siz de öyle düşünün.. önemli olan ikinizin sağlığı☺️