Denizinci Asyos34 benim arkadaşım Acıbadem de yapmıştı doğumunu ; 4 yıl önce . O dönem bile sigortanın bir kısmı karşılamasına rağmen 10 k falandı. Şu an 5-6 katı rahat olmuştur.
Asyos34 Denizinci Eliflara ama ben geçen günü aradım 15 normal 25 sezaryen haziranda zam gelicek dedi acibafem Fulya
Asyos34 yasolinko korkuttunuz beni gidip aradım 😂 tekrardan 15 bin şimdilik normal ama haziranda zam dediğim gibi 18 bulur
yasolinko Asyos34 fulya ile maslak arasında dağlar kadar fark var🥲 o yuzden fulya oyle olabilir maslak acıbademde çalıştığım için biliyorum konu baslığı maslak için sorulmus😀
Sedaki yasolinko evet o zaman fulya düşük olabilir. Bende maslak a gidiyorum daha sormadım. 50-55 binse haziran temmuzda daha da zam gelir.
yasolinko Sedaki ben aradım görüstüm. hanımefendinin sağlık sigortası var sanırım ondan 15 binmis normal fiyatı 30 küsür fulya icin , maslak 50 küsür suanlık net bilgiler😊
Aysegulcet Sedaki merhaba maslak ta hangi doktorda takiplisiniz ve memnun musunuz. Ben bir doktora gidiyorum da hiç memnun değilim değiştirmek istiyorum belki siz önerirsiniz ?