Melekk21 Sadiyes benim ikinci ilk dogumum 36 da oldu plesenta dekolman oldu bunda hoca bi aksilik çıkmazsa 38 diyor hayırlısı inşallah
Fatmasevimyaras Nurrr_33 merhaba cnm bende Mayıs ta doğum yapicam yarın kontrole gidicem baklm gün verir artık sezeryan olucam bende
Kayakiran Nurrr_33 benimde Mayıs’ta doktorum 25-28 Mayıs arası dedi ama bakalım. 36+1 haftalık olduk heyecan dorukta ❤️👨👩👦
reisMom smyylcn bende 37 haftalık 28 gün kaldı diyor ve kızım olacak acılmam yok sancı yok merakla bekliyorum ve normal dogum istiyorum sizde durumlar nasıl
smyylcn reisMom bn 36 haftaligim yalanci sancilarim oluyo normal gözüküyo inşallah bugün randevum var bakalim doktor ne diyecek
Mutlumumutlu Evremmm2023 Erkekler genelde geç doğuyor diyorlar ama yaşayıp göreceğiz. Bizim de erkek, hayırlısıyla gelsinler inşallah. Çok şükür her şeyimiz hazır, bugün temizliğimiz de bitti. Beklemedeyiz 😍
Bebgim2023 Papiiii muz ye cnm günde en fazla 3 tane ye kaşar ye bana fark etmişti insnfark eder belki sana da 🙏
Nurrr_33 Birayy şükür iyi diyelim arada bir 2 gündür falan adet ağrısı gibi hafif yoklayip gidiyor birde rahim ağzında hafif kısalma olmuş bakalım artık korkuyor insan bebeğin biri baş aşağı pozisyonda baskı yapiyor
Fatmasevimyaras Nurrr_33 inşallah cnm ya heyecanlıyım cokk bı de evde kızımı birakip doğuma nasıl gidicem düşüncesi de var
Nurrr_33 Papiiii havuç suyu meyve sıkacağında sıkıp için. Doktorum bebeğin gelişimine çok faydası var dedi geçen hafta bana da. Birde süt muz kivi 1 kaşık bal bunları geçirip meyve sıkacağı yada blenderden için. 🙏