Mnur123 Nurrr_33 aynen öyle yapın. Eşiniz yanınızda olur eğer doğum başlar ise anneniz gelir her şeyinize el atar
Nurrr_33 Mnur123 evet işte insan anneside o an beklesin istiyor doğum anında kapida ama işte kısmet artık 2 gün öncesinden bari plan olsa yol 12 saat annemle burası 🙂
semanur0456 Nurrr_33 inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum girselerde sağlıkla girsinler hiç takılma canını sıkma pozitif güzel düşün🌸☺️ kız ben seninle sabah konuşurken benm kanamam geldi suan hastaneye yatışım yapılıyo 🥹 korkuyorum
Nurrr_33 semanur0456 yaaaaaa ayyy yine çok iyi haftadasiniz şükür korkmayin bende keşke o haftalara gelebilsem 🤲 açıklık varmı bakildimi sancı vs
Nurrr_33 Mnur123 bez olarak ben stok yapmadim duruma göre bakarım diye. Sleepy bio natural 2 paket 1 numara birde Molfix 2 paket 1 numara aldım indirimdeydi denemek amaçlı ona göre yola devam ederim hangisi hoşumuza giderse
Mnur123 Nurrr_33 bende sleepy bio natural sipariş ettim. 138 tane 2 numara ve 128 tane 1 numara sipariş ettim. Oğlumdan bilirim ayını doldurmadan 2 numaraya geçmiştik. Yani 1 numara çok alınmamalı diye düşünüyorum tabi bebekten bebeğe gelişimlerinden dolayı fark edebiliyor
Mnur123 Nurrr_33 benim annemde başka şehirde ve Allahtan bir şey çıkmaz ise bir gün öncesinden gelecek yol ise 1.5 saatlik mesafe. Sizin yol mesafeside çokmuş🫢 stres yapma Allahın izniyle bir bakacaz ki bebeğimiz kucağımızda
Rabiagul Nurrr_33 37+4 haftalık oldu kızım 😊😁 korku heyecan hepsi bir arada bekliyoruz 18 mayısta doğum ama her an gelebilir ❤️
semanur0456 Nurrr_33 inşallah gelirsin canım inşallah sende sağlıkla al kucağına suan sancılarım var adet agrsı gb hafif vuruyo belime rahmime nbilim hiç rahat değilim kahverengi leke cok geliyo serum takıldı eğer halen devam ederse doğum 🥹🥹
MelisBerdo beyzaoz doktorunuz sezeryanı 39+3 te mi yapacak. Biraz geç olmuyır mu nasıl karar verdiniz? Ben de biraz daha geç alsınlar istiyorum bebeği ama doktorun 37+4 ten sonra alacağım dedi
Mutlumumutlu Evremmm2023 Erkekler genelde geç doğuyor diyorlar ama yaşayıp göreceğiz. Bizim de erkek, hayırlısıyla gelsinler inşallah. Çok şükür her şeyimiz hazır, bugün temizliğimiz de bitti. Beklemedeyiz 😍
semanur0456 Nil0707 daha öncesinde tecrübeli olduğu için normaldir canım ama içini ferah tut sağlıkla al inşallah 🥹❤️ peki bnm buraya 15 mayıs yazıp suan hastanede olmama ne diyosn kanamam geldi doğum nişanıymış hastaneye yatışım yapıldı 🥹 sancılrm da cıktı gözetim altındaym suan
Nurrr_33 Mnur123 işte benim öyle bir plan olmayabilir o insanı üzüyor ikiz olduğu için her an olabilir herşey yoksa bende 2 gün 3 gün önceden gel derim 🙂 ama insallah yine de doktor şu gün alalım der de hemen söylerim gelir