Biranneninumudu Kızlar merhaba yaklaşık 4 günlük bir gecikmem vardı testlerde negatif çıkıyordu sabah kalktım cok asiri pembe şekilde bir kan gelmiş ama herhangi bir agrim yok normalde karnım agirirdi. Bunu yerleşme kanamasıyla nasıl ayıracağız?
Mucizebebek2 Biranneninumudu adet kanaması gibi pihtili ve kırmızı renge dönmezse kahverengi lekelenme tarzında gelirse az az yerleşme kanaması olabilir
Dolphin16 Biranneninumudu test pozitif üstüne böle bir şey yaşarsan yerleşme kanaması olur . Ama hamile değilsen belki geçte olsa adetin geliyor olabilir
Mother_biri Biranneninumudu ben yerleşme kanaması yaşamadım belki bebek beklediğin için stresten adetin gecikmiştir çok düşünme etkiliyor gerçekten. Adetin 10 gün falan gecikirse test yap 🥰🥰
aylin_23 Biranneninumudu bende senin gibiydim 4 gün gecikmeden lekelenmeler başladı 12. Gün gecikmede kan testi yaptım 1,20 çıktı doktor bir hafta bekle testi tekrarla ne olur ne olmaz dedi 18 gün oldu gecikme ama hala ne gelen var ne giden var yatın kan testi yapicam tekrar insAllah güzel sonuç olur 🤲