Naz1616 Bugün bel ve karın ağrısı ile acile gitdim doktorum şehir dışında acile gözük bir dedi servikal uzunluk 30 dedi doktor 35 olcemiyorum dedi baskada bişey demedi yarın doktorumu arayıp sorucam ama merak etdim bilgisi olan varmı
Melekrcn Naz1616 ben serklaj operasyonu geçirdim 26+3 haftalık hamileyim. Benim rahim uzunlugum 29 ml idi. Normaldir dedi doktorum
ayse_1960 Naz1616 birşey olmaz benimde 24 ölçüyor 2 haftada bir kontrol ediyor birde fitil verdi onu kullanıyorum ozeldeki doktorumda 32 ölçtü dinlen bol bol iş yapma
Melekrcn Naz1616 yok rahim ağzı açık dediler kanamam basladi 11. Haftada acil serklaja alındım.bugun tekrar doktora gittim rahim agzim 34 ml ulaşmış artış yasanmis. 29 ml idi geçen ay .
Naz1616 Melekrcn inşallah bir sıkıntı olmaz benimde dün sancım olunca acile gitdim acilde öyle dediler yarın doktorum cagardi kontrol için inşallah sıkıntı yoktur
Naz1616 ayse_1960 inşallah çok teşekkür ederim daha öncede 32 haftalık dogum yaptım ondan tedirgin oldum
ayse_1960 159 25 alti risk 31 düşmezse iyinin kötüsü dinlen sürekli ben dinlenmedim yürüdüm ayakta kaldim dusmustu 25 serklaj yapıldı