Busraeskin Kız ismi için fikir istiyorum arkadaşlar postu gören herkes bı öneri yaparsa çok memnun olurum karar verip bı an önce sıkıntıyı atmak istiyorum üzerimden 😂 Bı kızım var adı buğlem ona uyumlu bı isimde olabilir olmayadabilir çok herkeste olan bı isim de istemiyorum eski bı isimde olabilir yeterki anlamı güzel olsun .Hümeyra ismini çok beğeniyorum aslında ama net değilim bütün fikirlere açığım şuanda
Amineazra Busraeskin hümeyra da çok güzel bir isim :) biz Amine Azra koyacağız inşallah sena, Sare, hafsa, meryem, sevde, hifa, alya ve zümra da çok hoş 🌷
e_dmr Busraeskin hamile kalmadan evvel Hümeyra ismini cok begenirdim eşimin icine sinmedi. Sonra sümeyye ismini begendim ,onu begendi. Bazen baska olabilirmi diyorum ama sümeyyede takılı kalıyorum 😊
2_evlatyolda Busraeskin oğlumun ismi Alparslan ona uygun efnan elizan düşünüyorum ama yanına ek de neva sare miray isimleri hoşuma gidiyor
KE_A Milena , Mila , Sueda , Serra , Mihra Bende hamileyim de henüz cinsiyeti belli değil 10.haftama yeni giricem, ama kızım olursada bunlardan birini tercih ederim diye düşünüyorum, Eşim Mila yi sevdi bende Milena yi 🤭