MadameHappy34 😂 hamilelik boyunca,çilek yedim her gün,çiçek çok severim evden hiç eksik olmadı,sonuç yok kızlar Allah’a şükür leke falan yok. Hatta bir ekleme nar da yedim,et ile de defalarca temas ettim. Bu konunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. 😅
Zeynepozcan MadameHappy34 bende neredeyse her gün erik yiyorum bakalım 20 hafta sonra fırtlatcam 🤣🤣🤣 (hurafelere inanmıyorum tabiki)
buusur MadameHappy34 ay inşallah bende okadar çok yiyorum ki ama hep korkutuyorlar geçen araba ile uzun yola gittik dolapta çilek vardı yanıma almıştım oda sıcaktan suyu akmış elime bulaştı yıkayamadım da arabada sonrasında kına gibi elimin içinde kurumuş leke oluştu içime bir kurt düştü ki😑
Minigim38 MadameHappy34 leke bilmeden dokunursan oluyormuş bilerek dokunursan olmuyormuş 🤷♀️benim çilek lekem var mevsimi gelince kırmızı oluyor
babyasyanil Ay annemde bana çilek yerken dikkat et akmasın suyu leke olur demişti o günden beri çatalla yiyorum hshxjs
Esrayunus MadameHappy34 düşünme çok bınlrce gebe bı an önce kurtulmk ıstıyor atlatttın en azndn ole düşün 💕💕💕 Allah sıfa vrsn yaşın kaçtı kuzu ve snrm yurt dısındasn
MadameHappy34 Esrayunus evet kesinlikle çocuğumun Sağlıklı buna şükür evet yurt dışındayım 29 yaş canım ilk gebelik.
Esrayunus MadameHappy34 bnmde ılk 26 yasndym 11 hftlk rbbm benıde kurtarsın sabada çok gcms olsn 💕💕💕💕💕 bitti kurtuldn
MadameHappy34 Esrayunus 🥰 Kimsenin doğumu aynı olmuyor canım,ben doğumu hiç araştırmadım insana korku veriyor diye düşündüm .rabbim bir avazda kolay doğum nasip etsin..
MadameHappy34 buusur yok merak etme..:) Allahtan ne istersen onu verir derler :) iyi düşün,ben ilk gül aldım instada paylaştım o kadar mesaj geldi ki,kokladım falan diye de vicdan azabı çektim.🥲 sonra alakasız dedim..
MadameHappy34 Minigim38 Gül kokladığım da haberim yoktu canım nar yerken de,çilek ise çok sonra yorumlarda.. tabi ki illa ki olan da vardır şimdilik bizde yok