Masal12345 Uyku düzeni nasıl sizde ben bazen kendim uykuda kalıyorum üşeniyorum çocuk uyuyor 4 5 saat bişey olurmu genelde hiç uyumaz bazende böyle uyuyi
minikkurabiyelerinannesi Masal12345 bence uzun bi süre sen bilirsin ama 2 saate bir en geç 3 saate bir beslesen iyi olur
Dudu1988 Masal12345 zayıflar ilk cocugm çok uyuyrdu 2 saatte bir saat kurardık eşimle kalkioduk napiosaj asla emmiyordu kalkmiyordu ve hiç kilo almadı mama yazdı doktor mamayada öyle yapiodu şimdi 10 yaşında balon gibi şişti 🤣
Dark Masal12345 45 günlük olmuş artik yavaştan kendi uyanmaya başlayacak istediğinde zaten. Kizimda öyle uyuyordu hiç zayiflamadi. Uyanıkken bol bol emzirin. Uyuması da önemli ki bir iki haftalık değil düzeni kurulmaya başlıyor
Ezgiliiii Masal12345 ben kızımda 1 aylık olana kadar 2 saatte bir emziriyordum. 1 aydan sonra alarmı 4 saate kurmuştum başta kendi uyanmasa 4 saati geçmezse uyandırmıyordum sonra sonra kendisini uyanana kadar geceleri kaldırmadım. Her ay 1 kg kadar alıyordu gelişimi için beslenmek kadar uykuda önemli. 6 ayda hatta kendi odasında uyutmaya başladım ve 4 yaşında uyku saati çok düzenli her çocuk tabi ki aynı olucak diye bir kural yok ama benim gibi yapanlarda vardır bilin istedim.
Aylnnaky Ebeler ilk 3 ay 2 saate bir emzirmelisiniz diyor ama değişkenlik gösterebilir yine de 5 saat uzun gibi geldi
Sevgiozdemir Masal12345 54 günlük kızım var benimde uyuyor geceleri 5 saat falan kaldırmıyorum gündüzleri daha sık emzirmeye çalışıyorum aylık kilo alımı da iyi 🤷♀️
Masal12345 Sevgiozdemir ayy bende öyle yapıyım ozaman tek olamadığıma sevindim içim rahat etti çok saol🙂
Gorkim Masal12345 bazen bende saati kapatıp yatıyorum 4 saat oluyor gece sıkıntı olmayacağını söledi doktorumuz uyuyorlarsa 4 saati bulabilir dedi bnm kızlarımda 45 günlük
Ezgiliiii Masal12345 mama kullanan bebeğe su verilir. Anne sütü içen bebeğe su verilmez. 6 ay sonra ek gıdaya başlayınca su verilir.
Merveincim Masal12345 benm bebeğimde 29 günlük 2 saatte bir alarm kurup mutlaka uyanırım emzirmeye. Birde bn günde 2 kez gece 1 yatmadan önce mama takviyesi veriyordum baktım uzun uyuyor kestim emzirmeye devam, sizde eğer gece uyumadan önce mama ile besliyorsanız oda uzun uyumasına sebep olur. Çünkü anne sütü bağırsaklardan hemen geçiyor ve midesinden hemen boşalıyor ama mama löp diye mideye oturuyor sindirmesi uzun sürüyor. Bilginiz olsun
Sevdayaz Benim oğlum da gece emmek istemiyodu 3 haftalık falandı doktora da sormuştum kilosu iyiydi, sarılığı da yoktu acıkınca kendi uyanır demişti. Gündüz o kadar çok emiyordu ve uyumuyordu ki gece yorgun düşüp uyuyordu tabi tek uyuyan o olmuyordu😂