Kizlar 3 yildir korunmasiz iliski oliyor gebe kalmiyordum. Bu arada bir kizim var 9 yasinda sezeryan oldum ..velhasil kac dogum dr gittiysem olur yaisniz genc sorun yok dendi en son hsg rahim filmi cekildim filmimde istmosel oldugu ortaya cikti. Yani istmosel ne demek ?
Sezeryan yerinin icerden kotu iyilesmesi orada dikis kaymarken bir potluk cep olusmasi ..dolayisiyla sperm giderken oraya takilip ilerleyememesj sonucunda gebelik olmuyor. Yada o cebe yerlesip dis gebelik veya dusuk gebeligi olusuyor.. ben 2 gun once cok arastirmalarimin sonucunda iyi bir doktora fenk geldim
Ocak.ayinda asilama oldum basarisiz oldu bu arada..
Neyse dr hanim cok bilgili isinin ehli bir hanimefendi cikti ..benim ve esimin problemi yok yumurtlama ve ureme konusunda megerse istmoselim varmia doktor hanim birdahaki adetimde ultrason muaynesinde histereskopi , laparoskopi veya kucuk kesili sezeryan ile istmoseli onaracak o potluk yeri duzeltecek ..ama muayne olduktan sonra karar verilecek ..sende belki ameliyattan sonra gebe kalabilirsin engelin bu olabilir dedj ve oyleki birvok hastasi ameliyat edip gebe kalmis..sizleri bilgilendirmek istedim sayet coookkk uzun zamandir gebelik isteyip olmayanlara rahim filmini onerir doktoruna istmoselim varmi acaba diye soramnizi isterim ama sezeryan oldu iseniz ..sevgi ve saglikla kalinnn