prematureanne02 Omur3534 19. Haftadayım anne yanı beşiği aldım büyük eşyalardan. Bebek arabası ve bebek odasınıda yakın zamanda halletmeyi düşünüyorum malum herşeye zam geliyor😅
WiseMom heleninannesi Resmen birebir aynı şeyleri almışız, Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin inşallah ❤️🙏🏻 Atatürk’ün evlatları, vatansever gençler olsunlar🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Zhr-zhr Omur3534 Ah hep düşük tehdidiyle kanamayla geçti ilk 5 ay ama ben çok bişey almadım açıkçası büyük beşiğini bir komşum 5. Ayda getirdi. Anne yanı beşiği eşimin arkadaşı hediye etti. Gardrop için görümcem sponsor oldu ben seçtim. Puset yine bir komşumuzdan, bebek arabası da kardeşimindi yıllardır duruyordu anneannesi yıkatacak bu hafta sonu. Bir tane uyku seti kuzenimin hediyesi 😂 bana küçükler kaldı ona da sağ olsunlar babaannemiz anneannemiz dedelerimiz nakit akışı sağladı. Tüp bebek masrafını saymazsak baya nasiple geliyor evladım 😍 bana kalsa şöyle 2-3 yaşına gelince adam akıllı bir çocuk odası yapmayı planlıyordum ama böyle gelişti 😂 Bende halı avize nevresim ikinci bir uyku seti yatak bakım malzemeleri göğüs pompası kıyafet oyuncak şampuan ıslak mendil süsleme vs aldım olayı böylece kapattık 😂
mervekocogl Hirali evet bana da öyle diyorlar. Ben de isterdim son haftalarda alayım ama sürekli zam geliyor. 13 haftalık olduk bugün, bebek arabasını ve iki cinsiyete de gidecek bazı giysiler aldık. Hem insan heves ediyor hem de fiyatlar yerinde durmuyor. Cinsiyet de belli olsa tüm alışverişini yapacağım nasipse
Hirali mervekocogl bende 14 haftaligim ayni vallahi cinsiyeti belli olsada hayirlisiyla daha fazla zam gelmeden alsak 🥰
glz87 24 haftalık oldum ben bez almaya başladım her ay alıyorum daha sonra biraz bebek kıyafetleri sonra kendime yavaş yavaş almaya başladım☺
Rabissssscee Omur3534 22+3üz odasını boyayıp sipariş vereceğiz Nasipse bu hafta tamamlanmış olacak bu günlere korkarak geldik o yüzden ağırdan aldık, herhangi bi korkum olmasa daha önce yapardım 😁
bsraa16 Omur3534 beşik ve dolabından başladık sonra bebek arabası vs kaba şeyleri aldık şuan sadece kıyafet kaldı o da cinsiyet kesinleşince başlayacagız
casmayn Omur3534 ben 26 haftalık oldum bir ay önce falan bitti bütün büyük eşyalar her şeye zam geldiği için mama sandalyesi oto koltuğu vs hepsini alıp kpydum kenara küçük eşyaları da bitti sayılır bez deterjan ıslak mendil gibi şeyler kaldı
mrvsrcn Omur3534 bende öğrenir öğrenirim öğrenmez almaya başladım ufak ufak çok şükür bir sıkıntı olmadı şu an 17 haftalığız çoğu şeyimiz hazır büyük olan şeyleri de ablam veriyor araba beşik falan o yüzden bitti sayılır ☺️
tubimom Omur3534 valla bir başlangıç yok ne bulsam alıyorum beşiği fln sona bıraktım sadece nevresim takımı Alcam şimdi emzik aldım zıbın kıyafet
anneoluyoruuumm16 Omur3534 vallaha şuan 8+1 iz. Eşim maaşını alsın bebek arabası almayı düşünüyoruz. Her gün herşeye zam geliyor maalesef. Biberon pişik kremi şampuan çamaşır deterjanı vs cinsiyet belli olana kadar bunları tamamlamayı düşünüyoruz. Cinsiyetten sonra da kıyafet nevresim müslin gibi şeyleri halledicez Allah izin verirse
bebislerhakkinda 10.haftadw bebek arabasını aldik ,13de korbel çöp kovasini😄 20yiz simdi bebek odasi siparisimizi verdik temmuzda kuracaklar, kıyafetleri yavaştan alıyoruz, gecen gün de teyzesi donencesini aldı 🩵
Ess91 Omur3534 16haftamdayim oda takimini kayinpederim yapti marangoz oldugu icin ilk once oda yapildi. Kiyafetler simdiden arkadaslarmdan gelmeye basladi. Eksikleri tamamlamak icin acele etmiyorum kimin ne alicagi belli olmaz 🤭
Esragungor34 Omur3534 ben cinsiyeti öğrendikten sonra başladım ilk büyük eşyaları aldık odası beşiği falan sonra kıyafetler ve ıvır zıvır aldık
Kaderisa Omur3534 cinsiyeti öğrendikten sonra başladım şuan sadece biberon kaldı onu da aldık mı büyük küçük herşey bitti çok şükür