3Tospikannesi Omur3534 bende geç alışveriş yapacam dedim ama eşim trendyoldan beşik, bebek, arabası vs set sipariş verdi ilk büyükten başlandı geri kalanını kızım tamamladı 😁 21+6 yız kızçemin herşeyi hazır ben kendi ihtiyaçlarımı alacam artık ☺
Jesca Omur3534 ben biraz fazla sabırsızdim daha iki aylık hamileyken bebek arabasini aldık ..beş aylık hamile iken de kayınvalidemler beşiğini aldılar
masall123 Omur3534 eşimin ailesi aldı beşik ve bebek arabasını önce beşiği daha sonra bebek arabasını. Annemlerde dolap ve sifonyerini aldı. 16.ci haftada herşeyi tamdı 🤗
femme Omur3534 odasını 20. Den sonra aldı ben yavaş yavaş diğer eksikleri aldim simdi 29 olcaz az bisiler kaldi kalmadı gibi bisi suanda
GULMUSTAFA-2011 Omur3534 benim 3.gebeligim olduğu için büyük eşya almicam beşik var dolap var sadece kapağı folyo ile kaplanacak bebek arabam var puset var onlara ufak değişiklik yapılacak yenilenmesi adına çünkü hepsi 10 senelik ilk kızıma almıştık 2.kizjmda kullandı şimdi nasip olursa oğlum kullanacak şu anda 20 haftalik hamileyim daha alışveriş baslanmadi haziran sonu temmuz başı gibi kıyafet bez alışverişi birde kendim için alışveriş yapmaya baslicam jnsallah henüz erken diye düşünüyoruz ama bazi arkadaşlar ilk hamileliği olduğu için çoktan başlamışlar😊
NesliMomm Omur3534 Haftada Cinsiyeti öğrendikten sonra ilk kıyafet alışverişi yaptık.16.17 haftalarda küvet seti, bakım ürünleri,bez,ıslak mendil, biberon seti vs şeyler aldık. 20. Haftadayız şu an 1,2 haftaya beşik ve arabasını almayı düşünüyoruz. 🥳
Yenihamiss96 bende hamile kalmadan önce almıştım hevesle cok şükür 20. Haftadayız sıkıntı yok kızımla ama bende hamilelik ilerledikçe alınması taraftarındayım 😂 28-30 haftalar arasında alınabilir bi odası kaldı oda mı yapsam oyun odası mı kararsız kaldığım ıcın tayinci olduğum ıcın ona karar veremedim sadece
AsyaCngz55 zeynozey ahahaha 😝 hiç şaşmıyor hayırlısı olsun. Çocuk bile fındığı bekliyor ekimde doğacak😅
AsyaCngz55 Ipek_2017 hangi ürünleri tercih ettiniz. Ben de başlamak istiyorum ama ana kucağı ve küvet konusunda neye göre seçim yapılır bilemiyorum
TugSozTan 11 haftalıkken arabasını aldık sonra yavaş yavaş diğer şeyleri aldık beşik hediye geleceği için onu sona bıraktık
Yazmelegi_ Omur3534 20.haftada dedemiz büyük eşyaları aldi bizde bir kaç kıyafet felan aldık daha biseye başlamadık suan 25+3
AsyaCngz55 NesliMomm evet az yer tutar. Ben nedense bunlara bir türlü güvenemiyorum sanki kapanıverirmiş gibi geliyor ☺️
Love13 Omur3534 ilk önce o tarz büyük eşyaları almaya başladık biz onları bitirince incik cıncıklara geçtik aydan aya büyük eşyaları hallettik önce
Love13 Bi küvet işini halledemedik karar veremiyorum 😂 birde bebiş kamerası bu ikisinde kafam karışık
AsyaCngz55 Love13 xiaomi tercih edeceğim ben hem yorumları çok iyi hem fiyatı uygun. 1080p 360 derece özellikleri de size fikir olsun