nura23 Merhaba kızlar. Ben 20 haftalık hamileyim. 16ci haftadan mide bulantıları başladı ve bişey yiyemez oldum. bazen günde 5 kez bile istifhar ediyordum. doktorun ilaç yazmasına rağmen oda fayda etmedi. 1 haftadır çok daha iyiyim. bazen mide bulantısı yaşıyorum. şimdide baş dönmelerim var. 1 kez bayıldım hatta. 2 kez de bayılacakken eşim yanımda idi o direk beni uzatdi kendime geldim güçsüz uykusuz hiss ediyorum. dün doktora gittim. baktı bebek haftasına gore gayet sağlıklı boyu kilosu suyu iyi. 2li test sunucumuz zaten çok iyi cıktı. doktora durumu anlatıyorum yapacak bişey yok olur böyle şeyler diyor. cidden de normal mi ?
Melis_tugba nura23 evet canım aynısını bende yasadık istifra etme bas dönmesi bu yasadıklarının zaten 2 li bir test ile alakası yok Bünyeden bünyeye değişiyor bendede ilk aylarda basladı sırt agrısı kusma kokulardan tiskinme hic birsey yiyememe bas dönmesi göz kararması bunlar normal kuzum :) endişelenme ilerleyen dönemde geçer
parasetamoll nura23 öncelikle geçmiş olsun doktorunuz normal demiş her şeye bulantılar vs bebeğin sağlığı ile olmuyor genelde biz normal değil dersek bize mi inanacaksınız? Doktorunuza güvenin ve relax olun
Melis_tugba nura23 decavit d vitamini eksikliği için kemik kas agrıkarın içindir bende tahlil yaptırdım doktor banada vermisti ozaman
nura23 Melis_tugba Cok teşekkür ederim bilgi için. Ben sadece istifra dolayısı ile o ilacari bıraktım içmeyi.yarida kaldı. cunki icdikden sonra onu bile cikariyordum. şimdi yeniden devam mı etsem içmeye
Melis_tugba nura23 vitaminleri kullanamıyosan serum vurul mutlaks zaten vurulman gerekıyo su kaybı yasıyosun haftada 1 serum vurul onu doktor söyler zaten bana mide bulantısı için zofer verdi doktor ama kullanmadım ben gecti sonra
Arzuuuuu Mide bulantin için Zofer verebilirdi anında kesiyor bulantiyi vitamin ilaçlarıni da içersen bebeğin ve senin için iyi olur canım
nura23 Arzuuuuu 2 farklı ilaç vermişti. Sadece o kadar kötü idim ki su içtiğimde bile cikariyordum. şimdi daha iyiyim. o zaman bugünden vitaminlere devam edeyim.
nura23 Melis_tugba serum baygınlık gecirdigim zaman vuruldu. ama yine çok bi fayda etmedi. yine kötü oldum 1 hafta gibi. şimdi daha iyiyim. ama yine ara sıra bulantı kusma oluyor. en çok şuan baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum.
nura23 Ayminaa Çok teşekkür ederim motive için. bende öyle düşünüyorum. vücudum çok hassas ve ilk hamilelik. yemeklere alışamadım hala. bunlar beni güçsüz kılıyor
nura23 parasetamoll sadece doktor biraz sevmedim. benle ilgilenecek yeee telefonla konusuyor kendi keyfinde bir tipdi. basından etdi kısaca o yüzden rahatsız oldum
nura23 Yalinn8 kullanıyordum. sadece mide bulantıları artan zamanlar bırakmak zorunda kaldım şimdi yeniden devam ediyorum
Yalinn8 nura23 cok kustugum dönemde vitaminlerim sayesinde ne mineral kaybim olmustu ne de depolarımdan bi eksilme olmuştu, efamom ve sidefer kullaniyorum, içerikleri cok yeterli 22 deyiz hala onlarla devam
Kanarya nura23 tez zamanda geçmesi dileğiyle.. aynen bnde yaşadım anlattıklarını. Doktorum normal geçicek diyordu, çok şükür geçti gitti🤗 37.haftayı devirdik bile :)