Yildiztozu_ ilkimbebee Yok ya ben iki defa oldum şuan 37 haftalığım hiç açılmam yok. Doğumu tetiklemiyor yani bende ilk alttan muayene olduğum zaman neden baktırdın doğumu tetikler diye korkuttular ondan sonra bir daha oldum ama açılmam falan yok :))
ilkimbebee Yildiztozu_ evet benim etrafımdakiler de öyle söylüyor bugün görümcem aradı yine biraz korkuttu 😅 araştırınca bilimsel olarak öyle bişey gözükmüyor ilk gebelik olunca insan korkuyor
Dicle3545 ilkimbebee hayir acilmayi tetiklemiyor alttan muyane, ben bu gebeligimde 4 yada 5 kez bakildi agriyla gittim hic 1 cm bile acilmam yok ve benimki bas asagi pozisyonda
Ozcnnn Opecert Banada 3 hafta önden gidiyor dedi 36 ya girdik bizde 37 de aliyorlarmı acaba iri olunca
Opecert Ozcnnn yok 38 den önce almam dedi ama bilmiyorm kendi de gelirse yapcak bişey yok ama 39uda gecirmem dedi 38-39 arası gün verecek
tazeanne_20 ilkimbebee 37+0 da ve 38+0 da alttan elle baktı doktor,ilki çatıydı ikincisi sancım var dediğim için açılma kontrolü. 38+5 olduk hala açılma yok sancı yok
ilkimbebee tazeanne_20 ay maşallah 🤩 bende 38 haftayı görsem zaten şuna 37+1 iz erken gelsin istemiyorum