Minnaklar Benim 15 aylık kıızm var ve 22 haftalık gebeyim dogum sonrası sıkıntı yasar mıyım acaba ne gibi kısknaclık olur yasayan var mı 🙂
cokkasmabeabi Minnaklar 15 aylık daha bebek anlamaz pek sorun olacağını sanmıyorum 2.5yasindaydi kızım oyuncak gibi oynadı kardeşiyle 😂
Dark Minnaklar kızınız daha küçük elbette bir şaşkınlık yaşayacaktır. O yüzden mümkün olduğunca alışana kadar bebeği yanında çok dikkatini çekecek şekilde sevmeyin. Severken birlikte sevin işte kardeşin bak seni çok seviyor vs gibi İkiside bebek aslında ama farkeder ne kadar da olsa. Bende kardeşim doğduğunda baya tepki vermişim
dilos011 cokkasmabeabi bizde 2 buçuk yaşındayız mugtelemen sonumuz sürekli kucağına ister ona yemek yedirir su içirir diye korkuyorum açıkçası 😂😂tek bırakmamak lazım ikisini bi arada Allah korusun
cokkasmabeabi dilos011 öyle bir çocuk değildi şükür hiç öyle fantezilere girmedi ama çok hırçın sever, ezer diye kucağımda gezdirdim oğlanı hata ettim 😂😂 sürekli bi kucaklamaya çalışıyordu benimki ya da kulaklarını falan çekiyordu severken 😂🤦🏻♀️
Minnaklar dilos011 benim kız cok kıskanc o yanımdayken imkani yok Baska bir bebegi sevemem dırek kıskanıp aglıyor sımdı karnım cıkınca karnımı acıp cımcıklemek ıatıyor korkuyorum acıkcası 😂
dilos011 cokkasmabeabi bizimki de değil su anlık bi tahmin sadece doğurmadım çünkü henüz ama sürekli kucağına ister sevmek açısından 😂diye düşünüyorum
cokkasmabeabi dilos011 dikkat edin bir de hazır olun onunla beraber bir tur daha bebek olacak büyük😂😂 tekrar emekleyecek agulayacak 🤪🤪
dilos011 Minnaklar valla henüz bilmiyorum kıskanç mı kızım ama bana düşkün geçen kıyafet aldık bunların hepsi benim. Demeye başladı sonra kardeşin üzülür ona da aldık kıyafet diyince kıyamadı geri verdi aldıklarımızı artık alttan ala ala büyüyecekler hep beraber 😂😂
cokkasmabeabi dilos011 Minnaklar ben 5 yaş kızımı bir tur daha buyutecegim en çok uzuldugum nokta bu 😂😂😂
dilos011 Minnaklar cokkasmabeabi Ayyy bizi olayların beklediği bi sahne geliyo en çok da ben ve. Minnak tabiii 😂😂😂ipek 5 yaşa da böyle diyorsa biz olelim yaaa😂😂😂
Minnaklar dilos011 demi Bi yandan beraber buyucekler dıyoeum Bi yandan o aglıcak kızım aglıcak kıızm uyutcam oglan kalkacak 😂😂