zeynepnilda12 Hafta hafta bebeğin şekli neye benzediği yazılıyor da şalgama benziyor diyor ya tamam da şalgamında bir boyu var mesela büyük küçük geçen hafta da greyfurttu boy boy greyfurt var yani keşke daha farklı mantıklı şeyler yazsalar 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Kvser zeynepnilda12 bence siz bu hayatta en şanslı olanlardansınız . Benim gibi anne olmak isteyen o kadar insan var ki . Profilimiz bomboş keşke benimde olsa da bende bu gibi şeyleri dert edinsem 🙏🏻😢
Sna-3457 zeynepnilda12 hafta hafta boy kilo tablosu var ordan takip edebilirsin net bı ölçü istiyorsan 😅🥰
Gebeysek1 zeynepnilda12 bana da meyve benzetmeleri biraz saçma geliyor ama diğer uygulamalarda da aynı benzetmeler kullanılıyor hep
Biranneninumudu Bacım herseyde bir anlam ararsak hayattan tad alamayız Günün anlamlı sözü de bu olsun 🧿😂
Tusemciiim Biranneninumudu Ben genelde herşeyde bi mana bi anlam ararım, sürekli sorgularım o zaman ben tat alamıyorum ben çökmüşüm he 🙋🏻♀️🥳
Biranneninumudu Tusemciiim gülün geçin gülmesek kafayı yeriz vesselam ben 70li yıllara donmeden en iyisi zibarayim
karansmomm Bence bi anlam aramayın her hafta hangi meyve olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum işin eğlencesi bu 🥹😅
Kvser Zln2152 aminnnnnn inşallah 🙏🏻 bu arada moderatör müsünüz ? Uygulamayı bayadır yüklü ama aktif değilim pek bilgin yok