minikkurabiyelerinannesi Kızlar merhaba evleneli 2,5 sene oldu babyface kumaş koltuk takımım var lacivert rengi illallah ettim. Yemi eve taşındık salonum da küçük oraya da sığmadılar satıp l koltuk alacağım. Bej rengi istiyoeum fakat kumaş konusunda kararsızım. Prime keten diye bi kumaş gördüm bugün çok beğendim çok hoşuma gitti annem de o kumaş iyi değil bence dedi sizlere de danışmak istedim var mı aranız da keren kumaş kullanan memnun musunuz ?
Tusemciiim minikkurabiyelerinannesi Ketennn kumaş pişmanlıııkkk sakın sakın eşofman dizi gibi oturdukça kumaş esniyor 🥴
handeserdes minikkurabiyelerinannesi ikeanın söderhamn serisini kullanıyorum. çok kolay sökülüp yıkanıyor, çok kolay kuruyor. daha hiç çıkmayan leke olmadı. yağ, tükenmez kalem, kan bu lekelerin hepsi 40 derecede çıktı. rengi turuncu ama kılıfları satılıyor. sıkılınca değiştirebiliyorsunuz. çok hafif. hamile olmama rağmen itip çekebiliyorum zorlanmadan. yerden yüksek olduğundan robot süpürgede giriyor. oturması, yatması çok rahat. bi koltuk daha ne vaad etmeli bilmiyorum 😂😂
minikkurabiyelerinannesi Tusemciiim ay yorumlar olumsuz şok oldum 😳 alsaydım pişman olacaktım demek ki 🙈
Tusemciiim Smlaa Ben onun gibi kötü bi kumaş görmedim ömrümde bildiğin dizlik gibi çıkıyor verdiğin paraya yazık oluyor 😏
Stella55 Keten kumaş çok spor çok mükemmel duruyor ama tam bir çile.. hemen pamuklanıyor, salıyor bollaşıyor, saç maç yapışıyor zor çıkıyor, silsen adam gibi leke çıkmıyor. Kaplattım kurtuldum tay tüyü anne koltuğundan devam kadınların bildiği var demek ki 😀
Sudavu Keten kumas pismanliktir. Benim koltugumun kumas türü Luna. Cok memnunum leke oldumu 2 dakikada geciuor bor bezle
Gamzeizmir35 Nubuk kumaş ve ya yönsüz kadife öneririm . Uzun ömürlü kullanırsınız. Temizliği de kolay. ( mobilya satışında deneyim sahibiyim)
minikkurabiyelerinannesi Gamzeizmir35 benim şu an kullandığım da kadife gibi çok sıkıldım ondan numuk kumaşı da beğenmiyorum pek başka öneriniz var mı ?
Gamzeizmir35 minikkurabiyelerinannesi uzun ömürlü kullanılabilmesi ve kolay temizlenebilmesi açısından yok aslında. Tay tüyü kalktı artık şuan en ucuz kumaşlardan biri. Tay tüyünün; nubuk , yönsüz kadife gibi kumaşların yanında kullanımının çok daha zor olduğunu söyleyebilirim. Yönsüz kadife bu yıl çok gitti . İz yapmıyor. Nubuk da aynı şekilde, evcil hayvanı olanlar için bile öneriyoruz. Hem kir tutmuyor hem de şu secirmez çeşitleri var. Üzerine akan sıvılar akıp gidiyor.
minikkurabiyelerinannesi minikmelegim_ ayyy gerçekten mi 🙈 herkes şikayet etmiş iyi ki postu açtım Allahım 🥹
Smc Gamzeizmir35 tay tüyü koltuk takımının kırlent kiliflarini makinada kaç derece kaç devirde yikamaliyim
minikkurabiyelerinannesi Gamzeizmir35 tay tüyü kullandım ben küçük odama idare ederdi ama salonum için düşünmüyorum 🙈 bilgiler için teşekkürler
Gamzeizmir35 minikkurabiyelerinannesi tay tüyü kullanımı kolay diye 6 yıl önce ben de almıştım. Şuanda değiştirme dururum yok. Ama yeni çıkan kumaşların yanında tay tüyünü bile temizlemek zor emin olabilirsiniz 🤣
minikkurabiyelerinannesi Gamzeizmir35 su an kullandığım babyface kumaş da temizlik açısından kolay sadece tozu aşırı belli ediyor ve iz belli ediyor iz görüntüsü beni rahatsız ediyor 🫠