deletedmom11 husniyealtun yok ya bizim en büyük kawgamız temizLik yaparken biter o saLona girişir bende orta kata çıkarım hayliyle görmeyiz birbirimizi temizLik biter aşağı inerm hoi schatje 🙈 deyince anLarm normaLe dönmüşüz 😂😂
husniyealtun deletedmom11 kiz türkçe yazsana ne bileyim ne yazdin ben de anliyayim nasil anladigini🤣🤣🤣
deletedmom11 husniyealtun 😂 unutuyom arada hatLar karışıyo seLam aşkım diyo benim kafayı merdiven kapısnda görnce 😂
husniyealtun deletedmom11 🤣🤣🤣 Rabbim onlari basimizdan bizleri de yanlarindan eksik etmesin. Cennette de eşlerimiz olsunlar InsaAllah 😊😊😊
deletedmom11 [bilinmeyen] ayyyy deme deme öyLe 😂😂 akşam akiam güLdürdnz beni Allahda bebişLerinizi sizi güLdürsün 🙈🙈
deletedmom11 husniyealtun biLemedim cennette haLa bu kocayLamı oLmak isterim acep bi düşünmek Lazım 😂 yanmda uzanmış candy crush oynuyo anaaa bunLarı yazdığımı görsedee direk ayyyy ben seni aLırmıyım ki sen beni aLacan diye yaka siLker 😂😂😂 her zamanki biz 😂😂
husniyealtun deletedmom11 🤣🤣🤣🤣 aman baska kimi alcekmis acep. Hurilerden guzel olcez cennette. istiyosalar almasinlar😋😋😋
Ebruebru Nasıl bir akıl ki nasıl davranılmalı diye soruyor ? Çoğunluk öldür dese öldürecek misin. Tövbe Estağfirullah tövbe ya. Siz de evlat sahibi olacaksınız. Sizin de ananız babanız var. Yazık !
Supersmomm karamellidondurma kime nasıl davranması gerektiğini bu yaşa kadar öğrenememiş birinin, gelip benim yorumuma daha akıllıca yorum beklerdim demesi sencede trajikomik bi durum değil mi?
Hamileanne karamellidondurma anam şu sorunsalı biraz kendinde arasan belki sorunsal dediğin şeyy kalmaz ne dersin bacım 😂
Elabadeninannesi deletedmom11 bence doktorunu arasın sorsun en iyi bilgiyi o verir biz daha çözüm bulamadık 🙈🙈 ara canım kadın doğumcunu sor bakalım?
Birannecik Mrvcldr cok alemsiniz yaa 😄😄👍🏻 ondan mı gırtlaklayasım gelıyo 40 yılda bir gördüğüm görümcemi 😂😂😂😂😂😂😂
Mrvcldr Birannecik bamileleikte her şey serbest😂😂 biz sultanız herkes bizi alttan alsın yapın yapabildiğinizi😂😂