Minisim OZNUR78 evet sabah akdam içiyordum ilk haftalar getirdi ama vücut alıştıktan sonra geçti yaklasik 3ay kullsndim
HanifeAsya OZNUR78 hemde nasıl güzel yapıyor 😀 ilk 3 ay çok güzel uyumuşum keşke daha çok uyusaymışım şimdi gram uyku uyuyamıyorum gece 2 saat aralıksız uyursam ne mutlu 😀
sselinn OZNUR78 ağızdan alıyorsanız uyku yapıyor diye biliyorum. Doktorum vajinal yoldan koymamı söylemişti. O yüzden bende uyku yapmadı
Ezgi0608 OZNUR78 ayy evet ben o deprem döneminde aşırı stresten dolayı başlamıştım doktorumun tavsiyesiyle sakinleştirici ve uyku etkisi çok iyiydi ama daha sonra yan etkileri çok fazla oldu o yüzden fitil olarak devam ettim
OZNUR78 HanifeAsya sabah okdr gec uyanmama ragmen aksam yemegini yiyorum 5ten sonra iciyorum hemen sanki uyku ilaci iciyorum o derece 😂😂
Ruya_burcu45 Tablet olarak içersen uyutuyor, ama vajinal kullanırsan böyle bir etkisi olmaz. Ben iki türlü de kullandım. Vajinal tavsiye ederim
defneveannesii_ Ben fitil olarak alıyorum ilk günler uyku yaptı sersem gibi oldum ama şimdi pek yapmıyor. 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı😌
defneveannesii_ OZNUR78 4.5 aylık 🥰 Ya benim çok şükür bir riskim yok ama geçen gün vajinamda titreme hissi oldu baskı gibi doktorum onun için verdi 🥰
Mhmtefeaysnr OZNUR78 21 haftalığız hamileliğimin başından beri kullanıyorum ilk 1 ay çok yaptı gözümü açamıyordum ama bünyem alıştı artık heralde dokunmuyor 😅