Yakut16 Kızlar transferden sonra ne zaman duş aldınız ben almadan duramam doktor alabilirsin dedi ama bazı arkadaşlar alma dedi ne yapcam bilmiyorum 😔
Novamomy Yakut16 bana doktorum ertesi gün al ama kısa ve ılık bir su ile demişti ben 2.gün 5 dakika kısa ayakta duş şeklinde aldım bi şey olmadı ama doktorunuz ne dediyse uyun ☺️güzel haberler alın inşallah 🙏🏻
Ozge-Ka Yakut16 ben ertesi gün almıştım zaten almadan duramam heleki ağustos sıcağında 😁 bana da duş alamazsın falan demediler
Sibelll355 Yakut16 şükür benim ilkinde tuttu. Benimde tavsiyem 3 gün bol sıvı, az hareket, ilişki yok ve duş almayın. Hatta 3. günün sonunda duş alınca da mümkünse ılık alın sıcak asla tercih edilmiyo.
cookiemonsterr Yakut16 2 gün sonra aldım ama oturarak almıştım ve çok kısa ılık su ile canım 🙏🏻 doktorum 1 gün sonra al demişti ama sonradan acaba duş sıcak su yüzünden mi tutmadı vs diye düşünürüm diyorsan ona göre davran
Muczm33 Doktorlar genelde ertesi gün yada iki gün sonra al diyorlar ama ben şahsen alırsam sanki bişey olacakmış gibi hissettim ve almadım tabi o süre içinde saçlarımı yıkkatım heegün iç çamaşırı vs bütün kıyafetlerimi değiştirdim sadece vücudumu ıslatmadım oda sıcak iyi değil diye bide bnm ocak ayında oldu az biraz suda hemen içerisi buhar oluyordu oda zararlı diye yapmadım ama yapanda var tabi kişinin isteğine bağlı
H88 Bende 3 4 gün sonra aldım ayakta ılık su ile bide aşırı kısa tuttum zaten herkes gunluk yaşantı devam et dedi ama ben yattım hep
Kubraak61 Duş alıp gitmiştim transfere o yüzden 2gun sonrasında ayakta ılık su ile duş almıştım fakat doktorum ertesi gün duş alabileceğimi söylemişti .
Sibel2603 Yakut16 Yakut16 ben transfer oldugum günün aksamı duş aldım namazımı kıldım hic bi sorun olmadı tuttu sükür suan 5 aylıgım
ballibocek Yakut16 benim transferim 17/05/2022 de yapıldı, transferin ertesi günü ılık, (asla sıcak değil) ayakta ve çabuk bir duş alabilirsin demişti.. almıştım da… Üç gün biraz hareket kısıtı iyi gelir ama duş vs ok. Çok stress yapmayın siz :)) bol şans :)))
Aydemi Yakut16 valla bana hemen eve gidip yıkanabilirsin demişlerdi. Hiçbir kısıt koymadılar. Ben de ertesi gün almıştım. Sürekli de yatmadım çünkü kan pıhtılaşması olabilir. Sadece ilk gün yatmıştım üçüncü gün temizlik vardı saatlerce ütü yapmıştım. Ben kabin memuruyum ağır bir işim var, 3 gün sonra işe gidebilirsin demişti hatta.