esmerella37 kzlar aranızda esi veren varmı devlet hastanesinde nasıl verılıyor biraz blgi verırmisn bazı biseyler duydum ama dgrumu
Comeasli esmerella37 canim üroloji dr gitti eşim çocuk için sperm testi vermek istediğini söyledi verdi öğleden sonra aladik sonucu biz
Pinklove esmerella37 Devlet hastanesinde vermişti. Özel sakin bir odaya alıyorlar. Orda cinsellik içeren dergiler, fotoğraflar oluyor onlarla mastürbasyon yapıp sperm alıyorlar erkekten.
Ozge-Ka esmerella37 eşim 5 sene önce özelde vermişti orda video dergi falan varmış. Geçen sene de şehir hastanesinde verdi orda hiç birşey yoktu normal bir odaydı.
mrvsrcn esmerella37 kuzum biz şehir hastanesinde verdik 3 kez falan üroloji doktoruna gidiyordu orası test istiyordu tüp bebek bölümüne yönlendiriyordu ordan test için gün alıyorduk 3 gün öncesi cinsel perhiz yapıyordu sonuçlarda bir iki güne çıkıyordu
esmerella37 Comeasli ya afadersnz de cinsel istegi arttıran resim video fılan izletiyolarmıs dogrumu bu ?
Comeasli esmerella37 bi odaya girmiş eşim orda iste dergi falan vardi dedi sadece bu kadar tabi her hastane farklı olabilir
Bebiskosuu esmerella37 evet öyle yapılıyor çünkü kısıtlı süreleri var hemen örnek vermesi lazım öyle gönlünün olmasını bekleyemezler ki. Tercihen izlemeyebilir tabi
Hirali esmerella37 ay sacmalamayin benim esim tiperkezinde yaptirdi boş bir odada yapti video falan yok git yap gel diyorlar arkdasim devlette yaptirdi gene boyle birsey olmamis
Biranneninumudu Canım biz kliniğe gittik eşim telefondan izlemiş bu sefer ağzıma sicmazsin insallah dedi 😂 Dergi falan filan da varmış
Ftsyldrm esmerella37 bence bunda sinir olunacak bir şey yok keyfinden yapmıyor heralde test vereceği için yapıyor gayette normal bir şey çok sinir olacaksan sende gir kocanla eş ilede girilebiliyor ama sinir olunacak bir durum olduğunu düşünmüyorum 😒
Pinklove esmerella37 sen 3,5 tane öyle açıklardan foto çek esinin telefonuna. İçerde girip onlara baksın, dergiye ihtiyaç kalmasın😹😹😹😹
Pinklove esmerella37 hahaha o zaman sikayet etmeyecen, zaten mecburi bakıyorlar orda keyiften değil asko😹😹
Biranneninumudu Pinklove yo valla benim ayı güle oynaya girdi içeri bana mesaj atıyor ne oldu g*tun yemedimi içeri girmeyi diyo
Bebiskosuu Hirali niye saçmalayalım kaç tane özelde yapan insan duydum hepsine tek kişilik oda ve video varmış.
Aslaninannesi01 Hirali devlet Hastanesi’nde yoktu hatta tuvalette test verdirdiler ama tüp bebek merkezinde özel oda var oraya grince video açmışlar isterseniz kapatabilirsinjz demişler