Tazeannes Hamileligimin başından beri 0.4luk cleaxane kullaniyordum 1 hafta önce doktorum dozunu yükseltti şimdi 0.6lik kullanıyorum ama hiç bir yerde bulamıyoruz bulsak da 1 2 tane çıkıyor siz de bulmakta zorlanıyor musunuz yerine enox yada oksapar kullanan var mı eşdeğer midir ?
songul123 Tazeannes bana doktorum oksapar yazdı daha etkili dedi cleaxane gore daha can yakıcı yama aynı etkiye sahip yinede doktorunuza bi danışıp öyle değiştirin
BBusraa Tazeannes maalesef bulmakta ben de zorlanıyorum. Evet eş değer diğer ikisinden bulursam alıyorum. Hatta dün diğer ikisini bile bulamadım🤦♀️
TMGBA Tazeannes bnde cleaxne 0,4 kullanıyorum bulması sıkıntılı bi eczane istedgımde getirtio sadece sürekli ellerinde bulunmuyo 🤷🏻♀️
Yasmnnn Bende enox kullanıyorum canım clexane bulamadık hiçbiryerde. İlçedeyim ben belki bük illerde vardır diye düşünüyorum. Doktoruma sordum enox clexane içeriği aynı. 0.4 kullanıyorum
Sinem03 Canım ben eczanede çalışıyorum ilaçlarda bu ara sıkıntı clexane bayadır gelmiyor gelsede tek tük muadilleride aynı isim değişik sadece
TgceBkr Bu iğneler için rapor çıkarttınız mı kızlar . Doktorunuz ona göre yazar elinizde toplu olur ben öyle yapıyorum . Raporum var doktorum 2 aylık ilaç yazdı clexan 0.4 toplu alıyorum .
songul123 TgceBkr kalp atışını daha duymadık nasip olursa haftaya duyacağız ondan sonra rapor çıkaracak doktorum
IlaydaOrhanKopuz Tazeannes canım bnde clexane 0.4 kullanıyorum.bi ara bnde bulamadım şansıma bi eczaneden toplu buldum 1 aylık.doktorum bu süreçte eğer bulamasaydım innohep kullanabilceğimi söylemişti doktorunuza bir danışın alternatif olarak söyleyebilir.
Tazeannes Raporum da var aslında ama bulmak çok zor oluyor dün eşim 5 tane bulmuş ayirtmis bugün yazdırdık onları alicaz 0.4 olanını bulabiliyorduk bi de onlu kutuydu baya gidiyordu ama 0.6liklar 2li paket 10 tane yazsa 20 gün gidiyor oksapar aynıysa onu da alırız artık ne varsa toplamayı düşünüyorum yapacak birşey yok 😣
TgceBkr Ya ben Antalya merkezdeyim Burda bi eczane var tüp bebek merkezinin hemen yanında. Sordum onlar ellerinde hep tutuyorlarmış sürekli doktorlar yazdığı için her zaman bizde bulunur dedi gerçektende her gittiğimde oluyor
TgceBkr Tazeannes Antalya da Kepezaltı eczanesi ve Nehir eczanesi ikisi de ayrı eczane ellerinde bulunduruyorlar Google dan telefon larına ulaşabilirsiniz 😊