Hanımlar merhabalar ben yeni eve tasinaacagimmm kendi eşyalarım mahvoldu yenilerini alacağız nasip olursa. Bana koltuk takımı duvar boyası böyle dekorasyon önerilerinde bulunabilir misiniz . Kendinizin kullanıp memnun kaldığınız şeylerde olabilir

Duvarınıza salon ve koridor için çıta uygulaması yapmanızı önerebilirim çok şık duruyor birşey asmasanız bile duvarlar dolu duruyor. Gri tonları ve gold aksesuarları çok beğeniyorum ama spor şık çok örnekleri var görsel bulursam paylaşırım

alitalia ay az önce aynı şeyi arkadaşımla konuştum bu çıtaları kesinnlikle Cook istiyorum salona

alitalia koltuk takımı tavsiyesi de alabilirim bakıyorum modellere ama çoğunluk artık biraz demode olmuş gibi öyle çok tas tuş cicili bcili seven biri değilim ufak oğlan da var zzaten izin vermez 😂. Az eşyalı ama cool böyle bii salon hayal ediyorum fikirlere. Çok ihtiyacım var

Tuntun kaç yıllık evlisiniz 🥰 ne kadar sürede eşya değiştirdiğinizi merak ettim

Tuntun ben 6 yıl önce keten kumaş gri bir koltuk takımı aldım inan çok memnunum hemen kirlenmiyor kirlense de leke göstermiyor el izi olmuyor falan bence bu şekilde tercih edebilirsin. Spor zaten ahşap ayaklı. Bende çok sevmiyorum salonda abartılı şeyler yaşama alanım çünkü .

Tuntun tek tavsiyem az öz kullanışlı olması. marshall boya çok iyi onun renklerine bakın

symag bakacağım parkeler ahşap koyu renk o sadece beni zorluyor

Tuntun Demirkapı mobilyacılar sitesinden yaptırdık ama şuan var mı mağaza hangisi inan hatırlamıyorum ☺️

Tuntun Berjerlerim bordo. Şuan yıkama yaptıracağım için tüm yastıklarını söktüm o yüzden böyle bir foto var eskilerden

Tuntun normod marka koltuk takımı önerim hem modern nordik bir tarz hem de çok rahat

alitalia ay çok beğendim bizde orada tanıdık biri varmış ona yaptıracağız koltukları acaba böyle gri ekstra ekoseli nasıl durur sizce ?

adatuna ya çok teşekkür ederim baktım çok beğendim modellerini çok modern

Tuntun bence güzel durur yani siz seviyorsanız içinize sinerse en iyisi odur. Ben bu renkten hiç sıkılmadım 6 yıldır kullanıyorum 👍🏻

alitalia çok beğendim bende renginizi acaba bir kodu bir ismi vs var mıdır ayrinrili ne yazarsam bulabilirim tarif edebilirim bunu

Tuntun yok canım bir kodu hatırlamıyorum. Koyu da değil açık ta değil kırçıllı gri