Asyaturut- Kızlar bugün muayene oldum 1 cm açılmam olmuş ve rahim ağzı yumuşamış dedi doktor kasılmalarım da çoğaldı sizce ne kadar sürer doğumun başlaması ilk gebeliğim olucak
elvinimmm Asyaturut- benimde 1 cm aciklik vardi suni sanci + 2 kerede kas gevsetici yaptilar 9 cm e ulaştı açıklıgim
egesmommy Asyaturut- burda bekliyim benimde 1,5 cm açılmam vardı sabah hafif düzenli sancı çıkmıştı birde az öncede nişanım geldi allah yardımcımız olsun
Babyboy Asyaturut- benim ilk doğumum da 2 cm açıklıkla 1 hafta gezdim artık doktor suniyle baslatti doğumu ne su geldi ne bişey çünkü
reisMom Nuray1ilayda acılma yı destekleyecek birşeyler yapmalısınız bence en azından suni sancı alsanız bile direk dogum yaparsınız acılma yı beklemezsiniz suyunuz gelmese bile patlatıyorlar cunku
_Damlamumci_16 egesmommy ben 39+5im ve ne nişan geldi ne de su ve de son kontrole gittiğimde açıklığım yoktu sancı arada oluyor ama hiçbiri olmadı bizim bebeiş aniden mi gelir acaba ?🤦🏼♀️😢
egesmommy _Damlamumci_16 bizimkindede tık yoktu hatta doktorum bir hafta rahat gelmez demişti 37 nin başında 36 dan beri her akşam hurma yedim 4-5 tane 37de ananas yemeye başladım bugün 38 de böyle oldu bilmiyorum pek ilgisi var mı ama etki etti bence
_Damlamumci_16 egesmommy bende bu 2 gundur hurma tuketmeye basladım altta agrım oluyor batmalar oluyor hurma etki yaptıyor heralde dur biraz daha yiyeyim belki bu gece doğuma giderim 😂
Nuray1ilayda reisMom günümüz var diye bekletiyor doktor bide bende kendi sancım olsun istiyorum salı gününe kadar bekliyecem