Zeynebinannesii Merhaba iki gündür yutkunamıyordum bugün kalktım hiç yutkunamıyorum bademciğim şişmiş ne yapabilirim
glam Zeynebinannesii çok geçmiş olsun. 1 kupa sıcak suyun içine, 1 limonun suyu, 2-3 yemek kaşığı bal. Çok iyi geliyor👍🏼
FilizDemir Zeynebinannesii hastaneye gittim vitaminle ağrı kesici serum verdiler bide üstüne burnuna tuzlu su çek limonlu suyla gargara yap istersen yut dedi hamilesin bişey veremem dedi kadın doğum doktoruma gittim bi antibiyotik yazdı bi anda ayağa kaldırdı
Zeynebinannesii sudamlasi doktor birşey yapabilir mi acaba geçen gripten gittim hamilesin bol c vitamini al dedi yolladı ama bu ondan kötü gargarayıda bir deneyim inşallah yarar
sudamlasi Zeynebinannesii kardeşim bademcikten çok çekti doktoru her seferinde tuzlu su gargarası yaptırıyodu tabi ilerlediği için ameliyat oldu bademcikleri alındı.
Zeynebinannesii glam geçmiş olsun bademcik kötü ya doktor da gargara önerdi bir de üstüne burun akıntım başladı geldi mi geliyor ya
Meryemkpl Ben çözümü turşu suyunda buldummm sirkeli sarımsaklı o sirke suyu yaka yaka gitti ama üstüne yattım uyudum terlemişim 1 2 gün aynı şeyi yaptım çok şükür şimdi iyiyim
Zeynebinannesii Meryemkpl bebeğe zararı olur mu peki turşu suyum var sirkeli sarımsaklı hamileyiz diye doktorlar hiç bir şey yapmıyor
Zeynebinannesii FilizDemir ben saglık ocağına gitttim gargara verdi kötüye gidersen hastaneye git dedi serum versinler hamilesin başka birşey yapılamaz dedi
FilizDemir Zeynebinannesii hamileyiz malesef bi müdahalede bulunamiyolar daha ağır geçiriyoruz bu da geçer allah şifa versin 😊