Mhmtefeaysnr Elif2424 ikiside aynı anda olur evet ama ayırt edebilirsin belirtileri biraz farklı olur canım
reisMom Elif2424 olabilir bende de her ikisi de mevcut yanman, kaşıntı, sık idrara cıkıp az idrar yapabilme, vajina İci agrı mantara da işaret enfeksiyona da genel olarak mantar da bir enfeksiyon türü sonucta
Kediler İdrar yolu enfeksiyonu yaşadığımda kaşıntı yoktu. İdrar yaparken yanma, sürekli idrara sıkışık hissetme ama sadece birkaç damla idrar yapabilme gibi belirtilerim vardı. İdrara çıkmak zulüm gibi acılıydı…. Vajinal mantarda kaşınma oluyor diye biliyorum.
Srplsyhn Ben de aynı durumdayım kaşıntı ve yanma peynir gibi kesik bi akıntı vajinal mantar bendeki hamileliğin ilk ayında olmuştu son ay yine tekrarladı için bi çay bardağı organik sirkeyi bir maşrapa suda seyreltip temizliğimi yapıyorum sık iç çamaşırı değiştiriyorum iyi geliyo geçiçi bi çözüm doktorum önerdi 3 gün sonraki kontrole kadar idare edeceğim
Suhedaclss Kesinlikle zishubeauty nin nioli yağını kullanın benim de enfeksiyonum vardı doktor antibiyotik tedavisine başlamam gerektiğini söyledi . Ben kendim doğaldan yanayım. Doktor ilacı yazdı fakat ben almadım öncesinde nioli siparişi vermiştim . Onu kullanmaya başladım hemen haftada 2 kere faln kullandım . Bir ay sonra tahlillerime tekrar bakıldı bende daha ne enfeksiyon kaldı ne kaşıntı . Herkese tavsiye ediyorum. Bütün aileme De kullandırma ya çalışıyorum . Zishu bizi de bu yağ ile tanıştırdığın için çok teşekkür ediyorum. 🤍🌸