acemi1annee Hanimlar iyi geceler. Ya aklima takildi gebeligin başından bu yana canim asla tatli yemek istemiyor öncesinde de cok tatli yiyen biri degildim ama arada canim çekerdi simdi asla yemek istemiyorum, nedendir acaba ?
Bir_tirtilannesi acemi1annee bu hamilelik çok tuhaf şey 🤭 bu tarz durumlar yaşayabiliyor canım 31 haftalık hamileyim ilk zamanlar tatliyi gözüm göresim yoktu sürekli eksi ve turşu yerdim şimdi ise tatlı canavarı oldum turşu ve ekşiyi gözüm göresim yok 😂
dilay_06 acemi1annee ben hamilelikten önce turşu severdim şimdi zorunlu olmadıkça yemem, cevizden de tiksiniyorum.
Bal_1604 acemi1annee her evre birbirinden farklı 😌 benim bebeğimin cinsiyeti kız belki sizinkide kızdır oyuzden de az yiyor olabiliriz belki
mervee19_ acemi1annee benim çok tatlı istiyordu mesela başından beri seven bı insan değildim ama kız bebeğim bence bu tarz şeylerle cinsiyetin alakası yok
znkara acemi1annee ben tatlıya aşık bir insandım ilk gebeliğimde tatlı görünce midem bulanıyordu oğlum oldu 😂
Mlkkkkkk acemi1annee benim de canım hiç istemiyor du 3. Trimester hala yemiyorum hamile olmadan önce arada bir yerdim
Fatmaaneyyy acemi1annee ben tatlı hastasıydım ama hamile kalınca hiç canım istemedi 3 . Aydan sonra tek tük zorla yiyorum
Fatmaaneyyy acemi1annee benm cinsiyet erkek bu arada ye tatlıyı doğur Hakkı’yı diyorlar ama değişiyor bence