Kkkkkkkkkmmmmmmm Selam kızlar epey kişiye burda fotograf attım baktılar esmerella kız dedi onun dışında 5-6 kişi genel olarak ultrason yorumlayanlardı isimlerini bulup cıkarmam lazım , erkek dedi. erkekmiş. Yüzük testi ve çin takvimi de tuttu bu arada.
Denizinci Kkkkkkkkkmmmmmmm kaç haftalıksınız? Hayırlı olsun bu arada. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Kkkkkkkkkmmmmmmm PrensinibekleyenAnnee google dan otomatik hesaplayan siteler var tarihi yazıyorsun hesaplıyorq
Forever PrensinibekleyenAnnee çin takvimine bakarken son adet gördüğünüz tarih hangi ay ise ona bakıp mevcuttaki yaşınıza bir yaş ekleme yapıyorsunuz mesela 25 yaş Kasım son adet göründüğün ay ise bir ekleme yapıp 26 yaş kasıma bakıyorsun ☺️
Minnakkurabiyeveannesi27 Hanhan8 21.01.1994 son adet tarihim 1 Mart 2023 İlk bebeğimde de doğru çıkacak mı acaba merak ettim Onda da son adet tarihim 23 Haziran 2021 di ☺️ Kusura bakmayın merak ediyorum gerçekten
Mhmt1234 Kkkkkkkkkmmmmmmm hayırlı olsun canım benim çin takviminde de erkek çıkıyor baktığımda ama tm emin olamadim doğrumu baktım diye bende 11+4 deyim üç kızdan sonra rabbim gönlümüzdeki ni nasip eder inşallah
Kkkkkkkkkmmmmmmm Mhmt1234 insallah erkek olur sizinkide. Benimde kız çocuktan sonra oldu Allah isteyen herkese nasip etsin
Minnakkurabiyeveannesi27 Hanhan8 evet gerçekten ilk bebeğim erkek ikinci demi erkek gözüküyor o halde
Yenigelin22 Hanhan8 banada bakarmisiniz size zahmet internette yapamadim son adet 10 mart 12.04.2000 doğumluyum