YaseminBatrk 33 hafta lik anneler neler yapıyorsunuz bakalım 💞 bebekleriniz ne alemde kaç kg aldınız bebisleriniz kaç kg doğum belli mi 💃
Berna_karhan YaseminBatrk 58 kilo ile hamile kaldım smdi 64 kiloyum çoğu gitti azı kaldı çok şükür bende geçen hafta gittiğimde 33 haftalıktı 45cm 2kilo 213 gram di
Puhu_ishak YaseminBatrk 33+3 olduk oglusumla 🥰 6 kilo aldım 🤦🏻♀️ bebişim kilosunu en son geçen hafta öğrenmiştik 8 Mayıs görüş günümüz o zaman öğreneceğim güncel kiloyu, baş aşağı dönmüş sipam zaten 31+1 de bı gelmeye yeltendi bakalım zor tutuyoruz yavrum kendini Finlandiyaya gelecek sanıyor sanırım 😅
Kucukcicek61 33+5 🥰 ikinci gebelik ilki kızdı bu erkek. Ben 4 kg aldım, dün kontrolde bebis 2 kg çıktı bana az geldi ama bilemedim doktor gayet iyi doğuma kadar 4 e yakın olur dedi. Sizde nasıl durumlar
YaseminBatrk Kucukcicek61 oh maşallah siz de az kilo alanlardansiniz ❤️ bende 32+5 de mi ne gitmiştim 2250 demişti doktor 1 hafta kadar önden gidiyor demişti oğlum Bende toplamda 5 kg aldım tombik kiloda hamile kalmıştım zaten 🤧😂😂
YaseminBatrk Demmet cinsiyetiniz nedir bebeğinizin . Bende toplamda 5 kg aldım 2250 kg mis oğlum boyunu söylemiyor doktorum fl çarpınca 45 mi ne çıkmıştı sanırım.unjttum bak şimdi 😂
Cananbek YaseminBatrk suan pozisyonu kafasi asagi da ama Kordon dolanmasi var o yuzden 38 e kadar dogum sekli belli degil
Srplsyhn 33+3 üz bu hafta kontrol ümüz var 3 hafta önce 1800gram 44 cm dik bakalım bu hafta kaç olmuşuz
Demmet YaseminBatrk erkek beybim olacak ❤️ Bizimki 42 cm cıktı da işte eşim şuan kiloya taktı 😅 zaten sağlikli bir hamilelık gecırmıyorum
Srplsyhn YaseminBatrk evet 2 kg geçmiştir diye düşünüyorum çünkü 3 haftada 3 kilo aldım bi anda iki kez nst girdim şu ana kadar sancım vardı birinde
Srplsyhn Ya siz şakamısınız bir diyo 4 kilo aldım biri diyor 5 kilo aldım maşallah size nasıl yaptınız bu işi bravo valla ben 16 kilo aldım 🤦🏻♀️
YaseminBatrk Srplsyhn valla bence kendi adıma konusayim zaten tombik biriyim kilolu değil bak.tombik 😋😂😂 alacağım tüm kiloyu geçmiş zamanımda almışım hamilelikte de bırak almim kizzzz 😂😂😂
Srplsyhn Seneeeemmmmmmmmmm sonunda benim gibi olan biri valla insan kendini kötü hissediyor herkes 3 5 derken
Nergiz1 Yarın tekrar gidicem en son 8 kilo almıştım ama bende ne ödem var ne kilo 👼🤣 oğluşum 2040 gramdı 💙
YaseminBatrk Nergiz1 ohhh maşallah. Ödem olmasın ya sıkıntı. Gittiniz ki naptınız son durum nedir bebiş nasılmış.