Merve3801 Haftaya bugün girdim bundan önce 2-3 defa bişeyler oynuyor gibi hissetmiştim ama gaz mu bebek mi anlamadım bugün 5-6 defa aynı şeyi hissedince aaa bu sanırım prensesim dedim insan anlayamıyor yabancı olduğumuz için hareket gibi de hissetmedim biri vuruyor gibi anlık olup geçiyor 1-2 saat sonra bidaha vuruyor gibi çok garip ya
Ayshe19 Merve3801 bende bilmediğimden nasıl bişey belki anlamıyorum diyorum bakalım ciddi anlamda ne zaman hissedicem merakla bekliyorum dokununca sana karşılık vermesi içerden bence inanılmaz bir şey olsa gerek 🥰
gizcansen Gizem2325 ben şu an 23’teyim. Sizde de mide kısmında bir acı oldu mu acaba? Midemin sağ tarafında elleyince hafif bastırınca acıyor. Acaba bebek büyüdüğü için mideye baskı mı yapıyor da acıtıyor
Ayshe19 gizcansen acıma olmadı ama bazen dalağım şişiyor gibi hani çok koşarsın da dalağın patlıcak gibi hissiyat olur öyle bişey ara ara oluyor yattığımda oluyor kalkınca geçiyor inşallah kötü bişey değildi haliyle organlar sıkışıyor normaldir diyorum
gizcansen Ayshe19 evet öyle bir his işte benimki de dalak şişer gibi bir acı, elleyince de acıyor. Muhtemelen baskı yapmaya başlıyorlar organlara 🤔
Merve3801 Ayshe19 mucize gibi bişe ya ama tabi benim şuan hissettiklerim çok minimal daha fazlasını hissetmek için sabırsızlanıyorum
Ayshe19 gizcansen evet bastırınca baya acı hissediyordum olabilir evet içerde olaylar farklı işliyor şuan 😅
dilay_06 Ayshe19 29+1 olacağım bazen hamile değilmiş gibi hissediyorum sadece bel ağrısı ve şişkin bir karın var.
Mavidunyamm Ayshe19 2 haftaya ufaktan kipirdamaya başlar minik 😍 bu arada fark etmemisim 2 defa aynı yorum gelmiş internetten kaynaklı 🙈
Happy_mummy Ayshe19 benim 2.hamileliğim 14 haftalık ilk hareketini bugün hissettim senin ilk hamileliğinse geç hissedebilirsin