Zeynepkocaoglu06 Ben yumurtayı hiç sevmiyorum haşlama vs hiç bir tarzı midem kaldırmıyor yiyemiyorum benim gibi olan var mı acaba? Yumurta yerine ne yiyorsunuz yada bununla ilgili bir ilaç takviye kullanıyor musunuz?
Hilalrumturk Zeynepkocaoglu06 ben normal zamanda da sevmem zaten çoğu hayvansal gıdayı sevmiyorum et yumurta tavuk kıyma sosis sucuk sadece döner yiyebilirim bildiğim yerlerden mesela yumurta değerinde başka şeylerden ye mutlaka
ikiprensannesi__ Zeynepkocaoglu06 ilk gebeligimde bir tiksindim 6 yıldır yiyemiyorum şimdi tekrar hamileyim yemek istiyorum ama olmuyor kokuyor midem asla kaldırmıyor bı önerisi olan varsa bende talibim
Melo-fndkc Zeynepkocaoglu06 hamilelikten önce de yiyemezdim. Yemedim 30 haftalık hamileyim gelişimin de bi sıkıntı yok doğunca da sırf yumurta yemedim diye zekasında falan gerilik olacağını pek düşünmüyorum 😅🥴
Vizyondakianne Nefret ediyorum bende yemiyorum. Yumurta gorunce sinirlerim.bozuluyo alip.carpmak.istiyom.yere okadar tahammulum.yok
Funda-01 Zeynepkocaoglu06 küçüklüğümdrb beridir ağzıma yumurta sürmedim 😊 bol bol peynir süt yoğurt yiyin yumurta yerine isterseniz ben öyle yapıyorum