cansuerg Ay kolunda lekesi olur diye şimdi aylar aylar nasıl geçecek kızlaaar şu hurafe işlerden kurtulamıyorum, çevremde birçok kişinin başına gelmiş çünkü:((((
Dark cansuerg bişey olmaz inanmayın böyle şeylere. Çilege de diyorlar doğuma kadar çilek yedim 2 yaşında kızım bir tane bile lekesi yok Çıplak elle yogurmayin yeterli o da bakteri vs açısından
ArvenMom cansuerg ablacım sen 9 ayı nasıl geçiriceksin çok merak ediyorum böyle hurafelere takılırsan adı üstünde bak hurafe
cansuerg Melekler12 bende gülüyordum da valla başıma gelince aha çocukta leke olacak dedim hahahahwkwkee
PervinY cansuerg Düşününce mantıklı geliyor mu size 😁 koluma kıyma sıçrayarak ve bebeğim lekeli doğucak🤦🏻♀️ inanmayın ya böyle şeylere.
muser24 Allah aşkına biraz mantık ya. Böyle bir şeyi şeyi de ilk defa duyuyorum, afedersiniz ama komikmiş. Kocakarı masalları veya hurafe, adına ne derseniz deyin ama lütfen inanmayın
Lavantakokusu64 cansuerg birşeyi hani derler ya 40 kez söylersen ve inanırsan başına gelir diye. Böyle şeylere çok inanmayın. Cıplak elle dokunmayın diyorlar oda toksoplazma bulaşmasın diye. Ben hamileliğimi bilmeden ciğer doğradım Allah a şükür kızım doğdu birsey olmadı
Ayshe19 cansuerg gönlünü ferah tut lütfen öncelikle güzel düşün ablam 3 çoçuk doğurdu hepsindede ete balığa ciğere elledi doğradı kesti bir şekilde leke meke yok merak etme çünkü umursamadı hiç olur mu diye korkmadı olmaz dedi ben bile uyarırdim ciğere mi elledin diye bişey olmaz derdi olmadı da
bombshell cansuerg benim oğlumun dirseğinin üst kısmında doğum lekesi var noluyo şimdi bi kusur mu oluyo? Ayrıca çok da güzel.
Sunactn35 cansuerg ya o öyle bişey değilmiş yaa doktorum bana bakteri kaynaklı önlem o dedi kırmızı etşe ugrasırsan ellerini iyice yıkaa demişti elleme dememişti
5melekannesi cansuerg Bunları ciddi olarak mı soruyorsunuz yoksa şaka mı merak ediyorum 😭😭😭 Çünkü 5 yaşındaki çocuğu köfte sever olduğu için 2 günde bir köfte yoğuran ben bebeğim doğunca heryeri kıyma gibi olucak 🤔🤔