Gecem27 Sevvaloflaz oy ne zor ama şöyle bir durum var başta böyle ise heves etmiyorsun benim bebeğim 5+3 kalp atışı dinledik 10 hafta da durdu
Sevvaloflaz Gecem27 ama ben bir yıl önce 24+5 haftalık oğlumu kaybettim 2 gün yaşadı tam bir yıldır onu bekliyodum allah tam oğlumun vefat yılında nasip etti şimdi yine aynı durumlar
Balahatunn Benim de gectigimiz agustosta 8 haftalik bebegimin kalbi durmustu kontrolde ogrenmistim. Kromozom bozuklugu varmistir mutlaka dendi. Daha sonra genetik testlerimizi yaptirdik bizde de problem cikmadi.
Gecem27 Balahatunn BU sözün aynısını dün doktor da söyledi peki siz çocuk düşündünüz mü düşük sonrası
himne_ Gecem27 benim de ilk gebeliğimde başıma geldi 11 haftalıktı kalp atışı 7.haftada durmuştu. Çok zor bi durum cidden rabbim sabır versin başınız sağolsun
Hilalkula1215 İlkini böyle kaynettm.testte kan pıhtı cıktı. Sonra iğneyle kızımı ucağima aldm ¾ gebeliklerimi iğne ve coraspriine ragmen 9 haftada kaybettm. Peki kızımı nasıl saglıklı kucağima aldim diyorum mucize dio doktor. Sastm kaldm.
ozgeecan9 Gecem27 5 tane kaybettim hemde iğne kullandığım halde ama size tavsiyem birde romatolojiye gidip bağışıklık testlerini yaptırın. Yaklaşık 12 tüp kan aldılar benim bazı değerler yüksek cıkmıştı. Suan hamileyim kortizon ve bağışıklık baskılayıcı kullandım ilk 4 ay çok şükür herşey yolunda gidiyor..
bebisimbenmmm Gecem27 çok geçmiş olsun bende 2. Gebeliğim 12 haftalik falandı öğrendik ve düşük oldu öğrendiğimiz gibi. Sağlıksız gebelik olunca kwndi kendini sonlandiriyor gebelik. Üzülmemek elde değil ama Allah en iyi bilendir..teslimiyetli olun.