Hildambxl 39+2bugun randevum vardı ntsde sancı falan bısey cıkmadı acıklıkda yok ıkı saattır 4dakkıda bır kasıgıma sancı gırıyo ve 30sanoye falan suruyo bazen uc dak ama genel olarak devamlı belımde agrı yok hastaneye gıtsemmı yoksa evde bıraz dahamı ceksem
Sinmn Hildambxl eşit aralıklarla geliyor bir de dinlenince geçmiyorsa Doğum sancısıdır.. çok gecikmeden gidin hastaneye.. benim 5 dakikada 1 ken 4 cm açılmam vardı.. bir de kendi sancınız suni sancıdan daha kolay olacak emin olun ☺️ Hayırlı doğumlar şimdiden
Hildambxl Sancı gırıp cıktımı bısey yok gıbı sonra bırden gelıyo sımdı gıtsem onune gelen yıne alttan muayne edıcek
Hildambxl Tubad hakllısın canım ben bı dusa gırıyım ılkınde sunı sancıyla 42de dogurdugum ıcın bunu anlamıyorum ıkıcı gebeleıgım
Hildambxl Sinmn yok canım. Dınlenınce gecmıyo dakka tutuyorum bazen 3bazen 4 kasıklarıma vuruyo 30sanıye falan suruyo sızınde oylemıydı
Sinmn Hildambxl evet.. 10 dakikada 1 geldi, hafif başlayıp şiddetlenir tekrar hafifleyip bir dakikada bitti.. hastaneye gittim 2 cm açıklık dediler.. gece 2 ydi saat,sabah da Doğum yaptım.. ilk doğumumdu..
Hildambxl Sinmn anam benımkı gelıyo ozaman saat gece 2den berı cekıyorum kızım uyuyo arkadasa bırakıcam burda kımsem yok belcıkadayım saat 5bucuk ıyıce sıddetlensın gıdıcem cok yakın hastane 5dakıka bıle yok
mucizemizibekliyoruzz Hildambxl çok büyük ihtimalle doğum sancısı çekiyorsunuz bir an önce hastaneye gitmelisiniz. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Sinmn Hildambxl bence yine de çok gecikmeyin, ikinci doğumlar daha çabuk oluyor.. ben ikinci doğumumda suni sancı aldım 4,5 saatte Doğum yaptım.. güzel haberlerinizi bekliyorum ☺️
songul123 Hildambxl allah yardımcin olsun kuzum sağ sağlım kucağına almak nasıp etsin inşallah kolay kutulursun
Mevsen Bende sabah vakti 5 ta baya sancıyla uyandım bekledim uzun aralıklara geldi gitti ama geri kesildi ne hikmet anlamadım bide nişan dedikleri şey bende fazlaca geldi sanırım aksamdan beri her wc girişimde oluyor
Hildambxl Mevsen benım gece ıkıden berı gelmeye basladı yarım saat oldu dayanamadım geldım 2cm acıklık var dedıler ama agrı gırdımı cok fena bes dakkaya kasıgıma gırıyo
Mevsen Hildambxl valla kendime bi anlam veremedim benim sancılar kesildi 😂 2 cm acıklık benimde vardı Baya inledim uykumda da ağrıdan ama kesildi 🙄