Sulte Tugbazdmr sempati duyuyor arkadasinizin bebegine sesleri ayirt etmeye basladigi icin tanidik geliyodur sesi 😂😂
Omermomm_ 262223-- 😂devlet hamile annelere dağıtmalı biz hep görmek istediğimizde ayaklarına mı gidelim bi yalanla yaa
Omermomm_ BE2701_- inşallah sağlıkla alalım kucağımza önemli olan o sonradan taraf çevirttirebiliriz😍
262223-- Omermomm_ 😂bencede mantıklı bazen karnım ağrıyor diyorum eşime hemen hastaneye gidiyoruz doktora diyecek bahanem kalmadı artık
Omermomm_ 262223-- bende bebek haraket etmiyor diyerek gittim doktor elini koyar koymaz başladı oynamaya sıpa ben burdan hissediyorum dedi öyle yalanım çıkınca daha gitmeye çekiniyorum 😂 biz annelerin dramı hiç bitmiyor
ozi086 Tugbazdmr ahahaha benimde 15 yaşında oğlum ne zaman kucağıma yatsa deliriyor sıpa 😁 canımı yakacak derece de hemde kıskançlık diyorum bende
Esesss Tugbazdmr ay sacma gelır dıye kımseye anlatamadım ama benımkıde oyleydı esımın yegenını kucagıma aldıgımda hareket etmeyen bebe canlanıyodu😂
Alimenur Tugbazdmr benimde eltimin 1 aylık bebeği var doğduğundan beri ne zmn kucağıma alsam tekmeliyo çok gülüyorum buna demek ki tek bende olmuyomuş