Aylinovic valla Sennur hanım arkadaşımın doktoruydu onun doğumunu yapmıstı ondan onu tercih ettim. İyi bir doktor bu arada ona bişey demiyorum. Ama genel olarak bir hasta doktor ilişkisi kuramadım araya hep sekreterini sokuyor mesela direkt olarak kendisiyle görüsmedim hiç. Suan 34. Haftama giriyorum yani son ayım diyebilirim toplam 13 kilo aldım bütün testlerim de normal şeker vs. Bana her gittiğimde çok kilo almıssın bebek te kilo alms şekerini takip et devamlı böyle giderse seni diyetisyene yönlendiricem falan diyordu. Şekerimi takip ettm normal seyrinde yani şeker cıkmadı. Zaten şeker yüklemesi açlık tokluk şekeri herşeyime de bakıldı. En son gittiğimde yine aynı şeyleri söyledi. Bebek anne karnında şekere alışır doğumdan sonra ani şeker düşmesi yaşar ve bu yüzden bebeği anneden ayırırlar küvoze koyarlar tabi tedavisi var ama ufacık bebeğe damar yolu vs açılır zor bi süreç olur falan dedi. Ultrasonda baktı hemen bebek sırtını dönmüş dedi geçiştirdi. Devlet hastanesi muamelesi görüyorum resmen gerçekten cok sinirlendim. Ödediğim muayne ücretini tahmin edersiniz az cok yani. Doğum ücreti deseniz ona keza. Ama gördüğüm muamele resmen devlet hastanesi doktoru muamelesi. Hadi hadi cabuk geçelim bakalım hemen vs. Böyle alelacele her seferinde her muayne. Oyle bir konuşuyor ki sorcaklarımı soramıyorum yani hem unutmus oluyorum hem yaşından tavrından dolayı insan böyle bi çekiniyor mu diym. Aşırı strese sokmustu beni yani kısacası. Muayneye gideceğim her günün gecesi uykusuz geçiyordu o derece stres uyuyamıyorum uykuya dalsam uyanıyorum içim sıkılıyor devamlı acaba şimdi ne dicek şimdi ne söylicek. Sonra annem falan da dedi sacmalama 13 kilo aldın toplam hiç bişey değil şekerine de baktırdın çıkmadı. Bukadar stres olman iyi bişey degil hamilelikte dedi. Canını sıkıyor bu doktor dedi bide doğum anında düşün tersler eder bişey söyler canını sıkar doğumunu bile etkiler dedi. Sonra düşününce doğru şeker hastası muamelesi yapıyor resmen bana. Mesela d vitamini damlası ve ocean mommy ilac vermsti her gün kullan diye. Ama benim hiç vitamin değerlerime bakmadı. D vitamini b12 hani kullanıyorum ama neye göre. Sonra suanki doktorum baktırdı bu değerlerime mesela ilacları gün aşırıya düşürdü. Şişkinliğim ödemim falan gitti ellerim ayaklarım öyle bi şişiyordu ki eklemlerim ağrıyordu yani onlar falan geçti. Doktorum hemen kendi numarasını verdi whatsaapdan yaz bana dedi yani suanki doktorumdan çok memnunum. Herşeyi konusabilyorum sacma sapan acele ettirmiyor beni soracağım seyi o an unutsam whatsaap dan hemen yazıyorum anında dönüyor. Özel hastane doktoru olmasına ramen gercekten özel muayenehane doktorundan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum 😊. Böyle yani Uğur beye hiç gitmedim ama. O nasıl bilmiyorum siz hiç gittiniz mi