Surprizzz2022 Obiranne26 genelde ozellerde yapılıyordu ama artık devlette de yaptiranlar varmış bende verdiklerinde sasrmistim belkide bizm hastane yeni olduğu içindir. Birde anne ve bebek dostu seçilen hastaneler içinde .
Minnaklar Obiranne26 babaya gostermiyorlar benim ilk dogumum devlet hastanesinde olsun annem refakatçi olarak kaldı dırek beni servıde aldı refakatcımi cagırmıslardı babaya da 15 dakıka gorus saatınde almışlardı benim babam bile gormemişti almadılar yanıma
Obiranne26 Minnaklar cok teşekkür ederim paylaştığınız için hiç öle hayal etmemiştik uzun yıllardır bekliyoruz biraz daha beklesin babası ozaman 😌
Aysegul_my Benim oğlum 4 sene önce doğdu ben hatirlayamıyorum çok ameliyatla doğum olduğundan en son 2 sene önce eltimin cocugu oldu devlet hastanesinde kiyafetleri ebeye veriliyo muayenesini edip giydirip odaya getirmişlerdi bebeği anneden önce
Toprak95 Obiranne26 tabiki giydiriyorlar canım ben iki kızımıda devlette doğurdum gerekli şeyleri yaptıktan sonra hemen giydirip benimle birlikte doğumhaneden çıkardılar hatta kucağıma verdiler 😍
Minnaklar Toprak95 tamam gıydırıyorlar anneye verıuorlar ama babaya vermiyorlar hemen gostermiyorlar benim esim gormedş hemen