sumeyraacyg Arkadaşlar 26+2 haftalık hamileyim eşimle afedersiniz ilişkimiz oldu sonra wc ye gittim peçeteye hafif kan lekesi bulaştı, ağrım sızım yok gebeliğimin başından beri ilk defa kan gördüm damla şeklinde normal midir sizce tahriş mi olmuştur yoksa ???
Sevgi56 sumeyraacyg bilmiyorum canım ama kanama şeklinde miydi, yoksa sadece kağıtla silince mi gördün
ikiprensannesi__ sumeyraacyg tahriş olabilir vajina içinde ağrı sizi varmı ilişki yerinde yani ondan anlarsınız hala devam ediyormu birde ediyorsa görün doktora
Burcu395 sumeyraacyg sırf bu durumlar olur endişesi ile artık yapmıyorum bende sukur kanama lekelenme vs de olmadı ama sert falan olduysa gelmiş olabilir yine bu aralar takıp edin devamı gelirse progestan başlarsınız
mamadziecka sumeyraacyg bu gün sabah bende de aynı şey oldu sanki ben yazmış gibi oldum. Yeni evlendiğimde de 1 ay sonra ilişkiden sonra aynı kanama görmüştüm. Bu sabah yine öyle oldu. Ama böyle akışkan falan değil. Kesik kanı gibi. Su renginde akıntı oluyor hep olduğu gibi temiz. Doktoru aradım bebekle alakalı değil büyük ihtimalle dedi.
yesimkarayigit Gebelikte ara ara kanamalar olur canım ama eşinin sana daha nazik davranmasını rica edebilirsin. Benimde tal kaldırdığım için lekelenmem olmuştu 🤷♀️
sumeyraacyg yesimkarayigit İlk defa oldu o yüzden şaşırdım, umarım normal bir lekedir kesildi zaten şuan ☺️
sumeyraacyg mamadziecka Umarım bebekle alakalı değildir, bende de aynı şekilde gebeliğim süresince ilk defa bugün gördüm 2-3 damla kadar şuan kesildi devamı gelmez umarım 🙏🏻
sumeyraacyg ikiprensannesi__ Vajinam çok kuru şuan, peçeteye kan gelmiyor anlık bir lekelenmeydi sanırım şuan geçti
sumeyraacyg mamadziecka Doktorum ara sıra olabileceğini söyledi, yoğun kanama olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz dedi yinede muayene ederim içinize sinmezse dedi gerek duymadım bende :)