Umutlubirkadin üzme kendini. Bende ilk oğluma 10 ay sonra kaldım fakat çevremde o kadar çok baskı vardı ki niye olmuyor neden olmuyor ne rahatsızlığım var falan filan. Ya daha 10 ay olmuştu evleneli ama gelin geldiğim yer öyle bir yer yani herkes evlenir evlenmez kalıyor. Psikolojim bozulmuştu bir daha hiç kalmayacam zannediyordum ki o sıra oğluma hamile kaldım. Ondan sonra o 1 yaşındayken herkes ikinciyi getirsene baskılarına başladı. İster istemez takıyordum kafama. En son düşünelim dedik eşimle ve oğlum 3 yaşındayken anca hamile kaldım. O aradaki iki sene bana belki 10 yıl gibi geldi. Dönüp 5 yıl 10 yıl çocuk sahibi olamayanlar ne durumda nasıl dayandı diyordum. Şu an ikinci bebeğime hamileyim ve doğumuma çok az kaldı. Oluyor yani hiç üzme kendini. Yani daha doğrusu üzmemeye çalış. Önce sen tüm testlerini ver hormonlar falan hepsine baktır sağlık ocağında yapabilirsin. Ve sonuçlarını alıp bir doktora görün. Zaten tedaviler veriyor bir sıkıntı yoksa dahi gebeliği deniyorsunuz. Eğer tekrardan olmaz ise eşinde görünsün belki onda sıkıntı vardır. Mesela ben ikinci gebeliğimi isterken öğrendim ki polikistik over sendromluymuşum. Zaten adetlerim düzensizdi. Ona göre tedavilerimi oldum. Adım adım annelik sayfasından macun aldım eşimle kullandık. Onun faydasını çok gördüm yani adetlerim bile düzene girmişti. Yumurtalarım çok güzel büyürdü. Yani üstünde dur ve gerisini Allah a bırak bol bol dua et salatı tefriciye duasını sürekli oku. İnan bende test yaptığımda artkk psikolojik olarak silik çizgiyi görürdüm. Her ay iki üç test yapmaktan psikolojim bozulmuştu. Çok şükür oldu. Darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallahh