Mervosssse Bu haftalarda ne gibi sıkıntılarınız oluyor kızlar? Bir de bebeğin kilosu boyu nasıl. Kontrolüme 2 hafta var dayanamıyorummmmm😂😂
Bir_tirtilannesi Mervosssse normalde 33+3de olmam lazım benim ama doktorum geç yumurtlama olmuş dedi şuan tam 31+3 deyim benimde kontrole 2 hafta var 🥲 nefes alamıyorum artık gece yatarken özellikte nefessiz kalıyorum ve sürekli uykumdan uyanıyorum bi şekilde. Mide yanmalarım felaket beni bitiriyor artık bacak ve bel ağrısını saymıyorum bile 😅 iştahım bayağı açık, sık sık tuvalete gidiyorum artık yastığı yorganı oraya taşıyacağım 🥴🥴 ağırlaştım iyice çok çabuk yoruluyorum günlerimiz az kaldı beklıyoruz küçük hanımı 🌸
cauuv1 Mervosssse hehheeh aynıyız bizde 32 haftadayız kontrolümüz 2 hafta sonra 😂 ama dün dayanamadım kilosunu ögrenmeye gittim 1700 gr dı, minyon olcak dedi ama kendi doktorum gayet iyi diyodu minyon olcagını düşünmüyorum sadece bas asagı oldugu icin alt kısma baskı yapıyo kolay yoruluyorum onun dısında sıkıntım yok şükür sadece agırlastım işleri çogu zaman yapamıyorum
Strawverry Mervosssse 32+4olduk kilosu ve boyunu doktorum soukemedi daha bel agrisi yalancı sancı mide yanması mide bulantısı çok kendimi dövülmüş gibi hissediuiri kasik agrisi da olunca gece hiç uyuyamıyorum
meliiisoz Merhaba benim vajina ağrım,kasık ağrım,sırt,bel,bacak ağrım var kabızlık gaz karın ağrısı bulantı ne ararsanız😂🤦🏻♀️Dövülmüş gibi uyanıyorum
lilamor_ meliiisoz kabızlık hariç aynı ben. ben de bir de ayakta duramıyorum en fazla on dakika. dışarıda dolaşacak hal kalmadı. 😞
Zereniim 30.haftada 1700gr di şuan 31olduk 32de kontrolümüz var genel olarak iyiyim biraz ağırlaştım o kadar bel ağrısı vs oluyor elbet
Mervosssse Strawverry Ahhh gece uykuları şimdiden haram oldu desene😅 sanırım minikler bizi bu sürece alıştırıyor 🐣
Strawverry Mervosssse ayy sorma canım o beni alıştıriyor bende eşimi 😅adam işe uykusuz gidiyor tek kalamıyorum sıkılıyorum diye o da alıştı gece uyumamayA su aralar gece yemek yeme huyuda var inş bebise yariyordur
Mervosssse Strawverry elbette yarıyordur korkma :) o yeme işi bende de var. Kilo alıyorum ama gram umrumda değil 😂 sonra verilir elbet 😅
Strawverry Mervosssse gören kilo almamissin çocuk nasıl kilo alicak diyorlar iyice takıntı haline geldi ne bulursam yiyorum artik 😂
Mervosssse Strawverry kimseye bakma sen derler de derler 😅 doktor gelişimi hakkında güzel şeyler söylüyorsa korkma.
Sudavu Bende 30+5 haftalığım. Bel ağrısı yoruyor beni Geceleri uykidan uyanip saga sola dönebiliyorum . Bende bu hafta gidecegim doktora
Strawverry Mervosssse doktorum sağolsun bilgi sıfır soruyorum iyi bu kadar başka kelime bilmiyor malesef