semayildiz Tüm alışverişi bitirdim banyoya gelince tükeniyorum. Banyo küveti sizce şart mı bana çok kısa süre kullanılır ve yer kaplar gibi geliyor. yatay banyo destekleri çıktı ya, onlardan alıp duşakabinin içinde kullansam bebek üşür mü?
Minigininannesi semayildiz kızım 4bucuk yaşında küvete su dolduruyorum oynuyor her türlü işime yaradı.ilk zamanlar zaten çok büyük kurtarıcı özellikle küvet filesi ile yıkaması da çok kolay oluyor.
Deniztrn semayildiz bizim banyoda ki lavobo büyük kızımı hergün yıkıyodum o yüzden lavoboyu küvet niyetine kullandım 😅 aslında küvette vardı ama ona suyu doldur boşalt bi sürü iş.. oğlumu da hergün yıkayacağım için yine lavoboyu küvet yapıcam.. ama eğer böyle bi imkanınız yoksa küvet biraz şart üşüyebilir bebiş
yesimkarayigit Hiç gerek yok ben oğlumda heves ettim aldım 2 ay kullanıldı dünya para verildi koyacak yeri cabası. Anam babam usulü ben hep leğende yıkadım . Hala çok sever sıpa 5 yaşına gelecek anne leğende yıkamcam der 😅 at zemine kıyafetlerini cıp cup yıkansın çocuk 😅
mnli semayildiz evde sadece duşa kabin varsa alın bence sonra içini dolduruyorsunuz benimki 3.5 yaşında daha az önce dedi küvetimi doldurun diye 1-2 saat rahat oynuyor içinde