Gamze7706 Doğuma 3 haftam falan kaldı içimde korku Endişe falan hiç bişey yok sizede hiç öyle oldumu normalmi korkmam mı lazım ne yapıcamı nasıl hissediceğimi şaşırdım
istanbulluanne Gamze7706 Benimde 20 günüm var ve bebegm dönmedi. Cumartesi kontrolm var hala dönmediyse sezaryen günü alcam hic bsey hissetmiyorum dediğin gibi 😒
Dilekkkk Gamze7706 normal de acaip korkuyordum stresliydim 3 buçuk haftam kaldı korku gitti 🤷♀️ Gelsin artıklar başladı o hastaneye yatınca gelir korkusu 🤣
Gamze7706 reinamm yani olabilir ama ilk defa doğum yapıcam ve hala normal yada sezeryan olacağı belli değil ben aşırı rahatım garipsiyorum artık 😂
MelekSzer Ay ben gibi biri daha çıktı 😂😂 benimde 2-3 haftam kaldı ama hiç tık yok ve çok sakinim neler olucak merak ediyorum bu sakinlikle 😂😂
Neroizm Gamze7706 hislerinizi siz ayarlayamazsiniz zaten. Bende de bir hissiyat yok benim de 17 gun kaldi ama muhtemelen bizim gibiler yumurta kapiya dayaninca bir seyler hissedecek. 🙂
Blackmelody Gamze7706 annelik duygusu iyice oturduğu için miniklerimize kavuşmak düşüncesi çok güzel olduğu için korkmuyoruz artik💕 ve doğumu da bu güçlü psikolojiyle kolay atlatacagiz 😊🐣