AlmilaninAnnesiii Fatmasevimyaras Yaaa hangi doktora gidiyosunuz genelde? Bide memnuniyetleriniz neler? 37.haftadayim normal bekliyorum bende
Tugceasel21 AlmilaninAnnesiii bende orda dogum yaptim gayet guzel ilgilendikler normal dogum yaptim ilgilenen ebeler hemsireler cok ilgiliydiler doktorumda mehmet sirvanciydi tavsiye edebilecegim bir doktordur 😊
Fatmasevimyaras AlmilaninAnnesiii kızımda Mehmet kececiogluna gidiyordum şimdi oğluma Okan arioze gidiyorum
AlmilaninAnnesiii Tugceasel21 ilk ona gidiyordum sürekli ama tatsız bı olay yaşadık yaşar beye gecmek durumunda kalmistim
AlmilaninAnnesiii Planetree Çok şaşırdım geçen hafta sordum. Fakat ben İzmiryolundaki Sevgi Hastanesi’ne gidiyorum yani oraya sordum. 9 bin sabit şuan dediler. Zam gelmiş sanırım 🤷🏻♀️
goncacan Planetree bende 2 gun once sordm ama doktorunuz kimdi acaba docent falan olunca fiyat degisiyor mu bilmiyorum, cunku fiyat sordugumda doktorunuz kim dediler
Planetree AlmilaninAnnesiii Aynen cm’m bende Sebahattin beye gidiyordum ameliyatıma da girdi İzmir yolu sevgi hastanesinde geçen hafta da bir arkadaşım paşaalanında ki sevgi de normal doğum yaptı Dr Ertan beydi 13 bin hastaneye 8 binde Ertan beye verdiğini söylemişti
AlmilaninAnnesiii Planetree Yaaa bu şekilde bilmiyodum biz direk muhasebeye sorduk 9 bin dediler tam bir hafta önce bugün
goncacan AlmilaninAnnesiii ben sorali bir hafta bile olmadi daha ya sali günü sormustn 9bin arti tup baglatma 3b demislerdi