momyy__ Yasminkrc evet canım zaten hemen fark ediyorsun ayaklarina doğru ısı iniyo onların dokunuşlarini hissediyorsun fakat acı fln yok ben endişelendim hani hissediyorum durun başlamayin diye bir baktım doktor bebeğimi çıkardı hatta güldü gerçekten hissediyomusun diye çok gülmüştüm
Yasminkrc Bernnnaaaa ben sehir hastanesinde olcam canim hic bilmiyorum nasil yapıyorlar ozel hastanelerde uyustuktan sonra takiyorlarmis ama devlette nasıl yaparlar bilmiyorum
Moruk07 Bekleyince nasıl acıma oluyor acaba ? Doğumu beklerken odada erken takılımca mı bekletildiniz ?
Gamzeeeeeeeee Ben özelde oldum odadayken uyuşturmadan taktı hemşire uyuşturduktan sonra herkesin içinde açıp takmayim merak etme ağrımayacak dedi gerçekten ağrımadı doğuma öyle gittim heyecandan varlığını bile unuttum
Skdinc Yasminkrc canım hiç acımadı bende gayet rahattım hatta stajerler gelebilir mi diye sormuşlardı baksınlar öğrensinler diye dedim gelsinler 😀😀 rahat ol bence. Dalga geçmiştim kızlar bak iyi bakın vs diye. :D Hafif bir rahatsızlık oluyor taktıktan sonra ama sezeryana girip anestezi alınca uçup gidiyor herşey. :)))
Yasminkrc Skdinc ahahaha iyi baksimlar olayina koptum 🤭🤭😂😂 en iyisini yapmissin cajim rahat olmak lazim cidden bende insallah rahat olurum ♥️😘
sacmalamakizim Yasminkrc Valla hiç hatırlamıyorum canım, ben devlet hastanesinde doğum yaptım, acilmam iyi ilerledi son anda sezaryene karar verdi doktorum, bebek kanalda değildi ve son anda takıldı, acidiysa da iğne batması gibidir hiç rahatsız etmedi beni.
Emineqk Yasminkrc ilkinde taktirmistim uyuşuk olmadan hiç acı vs hissetmedim sadece ufak bir gerilme o da saniyeler surdu. İkincisinde de sezeryan olursa uyuşukken taktıracağım öyle de taktirabilirmisiz