Allahkahretmesin1 Deletedmom_50 zaten zar zor yetişiyoruz zam da gelirse en kötü 12-13 falan yaparlar herhalde o yüzden korkuyorum 😂😂
Yazmelegi_ Deletedmom_50 benim doktorum 34.haftadan snra dedi çünkü bazen olmadik durumlar oluyor para odeyince sıkıntı çıkıyor dedi
Eybikk Bende memoriale gidiyorum ama şuan 26+2 haftalığım doktorum da özgüç Altun , fiyat konusunu daha hiç konuşmadık ki daha erken sormak için
Yazmelegi_ Deletedmom_50 yani mantıklı olan o bide benim 34.hafta 30 hazirana denk geliyor o zaman odersem zamdan etkilenmem heralde ahahah
Eybikk Deletedmom_50 zam olduktan sonra öğrensen ney öğrenmesen ney sonuçta erken ödeme yapamıyorsun ki sağlık bu herşeye zam geliyor
Deletedmom_50 Eybikk hayırlısı sağlık aynen biliyorum senin elinde var demekki önemsemedigine göre durumu olmayana zor yani ki bizim de durumumuz yok
Krkmzrbs yagmurveyerdeniz Acıbadem de standart doğum paketinde bu dediğiniz ikram oda süslemesi falan mu var acaba
Beyabann38 Deletedmom_50 2 hafta sonra gidicem inş kontrole :) diyarbakırdan gelmeden önce gitmiştim gün bekliyorum bakalım :)
Beyabann38 Deletedmom_50 ya benim gitmem lazım artık kesin olarak geldim kayseriye bundan sonra sizinle devam edicem demek için :) hem dogumu bu doktorumda yapıcam için onun kontrolünde olmak iyi hissettirecek beni :)
Eybikk Deletedmom_50 elimde var değil o zamana ne kısmet olur bilmiyorum , olurda olmazsa diye şehir hastanesinde gebe okuluna gittim oranın işleyişi nasıl öğrenmek için demek istediğim şuan alamayacağımız birşey bu Paket ve her 3-4 ayda bir zam geliyor onu söylemek istedim
Krkmzrbs Yazmelegi_ hmm anladım iu Acıbadem de ne var acaba içeriğinde. Ben orda devam edeceğim gibi inşallah bilemiyorum karat veremedim