Mustafayigitvebeytugannesi Damla vaah 3 çocuk doğurdum hiç biri de prenses gibi olmadı hele birde doğumdan çıkınca tam bir prenses değil de prensese zehirli elmayı veren cadı gibiydim 😭😭😂😂😂😂😂
Deletedmom_50 Mustafayigitvebeytugannesi ay allahim iyiki burayı indirmişim yoksa zaman geçmek bilmeyecek yeminle
Cicegim38 Deletedmom_50 duymadigim isim olunca degisik de esimi kirmicam isim.konusunda kiz cocunu o cok istyodu 😂
Cicegim38 Deletedmom_50 eşim gorevde asker eger gorevden gelirse kendi evimde yoksa annemlerin burda ozlem hanimda dogurucam kuzum 54 gun var doguma 1 aya gorev belli olcak duruma gore 🥰🌹
Damla Deletedmom_50 evet öyle maalesef ama mecbur kaldım bir yerde bende devlete gittim başta hatta 3 kere denedim kendimi zorlayıp ama her seferinde pişman oldum Allah mecbur bırakmasın daha gitmeyi düşünmüyorum
Deletedmom_50 Damla valla ben sezaryan olacağı için takmiyorum normal doğum olsa devlette yapmam tabi
Deletedmom_50 Aosmsnpw ay vallahi ben sehir hastanesinde doğum yapacam hayırlısı ile doktorumu da buldum muhteşem Bi doktor sagolsun Cevat Rıfat cundubey